Elazığ'a Yeni Hakim Ve Savcılar Atandı

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK), 2010 Adli Yargı Yaz Kararnamesi ile Elazığ ve ilçelerine yeni hakim ve savcıların atamaları yapıldı.

HSYK, 2010 yılı Hakim ve Savcı Atama Kararnamesi üzerindeki çalışmasını 17 Ağustos Salı günü bitirmiş ve HSYK Başkanvekili Kadir Özbek, 40 gün süren toplantının ardından adli yargıya mensup bin 271 hakim ve savcının atama işlemlerinin tamamlandığını açıklamıştı. Ataması yapılan hakim ve savcıların listesi Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kararnameye göre Elazığ ve ilçelerine atanan hakim ve savcıların isimleri şöyle:
"Palu Cumhuriyet Savcılığına Kuşadası Cumhuriyet Savcısı Abdurrahman Dursun Bedir, Sivrice Hakimliği'ne Kahta Hakimi Aysun Koyuncu Aksoy, Karakoçan Cumhuriyet Savcılığı'na Çorum Cumhuriyet Savcısı Turan Yapıcı, Keban Cumhuriyet Savcılığı'na Cihanbeyli Cumhuriyet Savcısı Gökmen Girgin, Baskil Hakimliğine Kaş Hakimi Duygu Tunçcan, Kovancılar Cumhuriyet Savcılığı'na Bafra Cumhuriyet Savcısı İsmail Çalık, Sivrice Cumhuriyet Savcılığı'na Çavdır Cumhuriyet Savcısı Mahmut Küçükoğlu, Maden Hakimliği'ne Ceyhan
Hakimi Seda Tümer, Keban Hakimliği'ne Cihanbeyli Hakimi Ayşe Nohutçu Girgin."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile