Elazig Belediyesi Kurdugu Çocuk Oyun Çadirinda Depremin Izlerini Silmeye Çalisiyor

Elazig Belediyesi Kurdugu Çocuk Oyun Çadirinda Depremin Izlerini Silmeye Çalisiyor

Elazig Belediyesi tarafindan Kahramanmaras’a kurulan Çocuk Oyun Çadiri’nda çocuklar, ekipler esliginde oyunlar oynayip filmler izleyerek keyifli dakikalar geçiriyor.

Depremin ilk anindan itibaren tüm bölgelere ulasan ve yardimlarini götüren Elazig Belediyesi, çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Bu çerçevede Belediye Baskani Sahin Serifogullari’in ’Hep Birlikte Bu Zor Günleri Asacagiz’ slogani ile hareket geçen Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan Kahramanmaras’a Çocuk Oyun Çadiri kuruldu. Burada çocuklar, ekipler esliginde oyunlar oynayip filmler izliyor. Gün boyu çesitli etkinlikler yapilan çadirda çocuklar keyifli dakikalar geçiriyor. Çocuklarin bu zor günlerde mutlu olmasi ve depremde yasadigi travmayi atmalari için pisko-sosyal ekipleri de çalismalarini araliksiz sürdürüyor.

Etkinlik hakkinda bilgi veren Belediye Baskan Yardimcisi Nazif Bilginoglu, "Deprem felaketini yasadigimiz ilk günde Elazig’in felaket boyutunun çok yüksek olmadigini gördük. O andan itibaren Belediye Baskani Sahin Serifogullari’nin talimatiyla komsu sehir Malatya’ya harekete geçtik. Orada ilk günden itibaren çorba, sicak yemek, gida ve temel ihtiyaç malzemeleri olmak üzere dagitima basladik. Malatya’da faaliyetlerimiz devam ediyor. Suanda da Kahramanmaras’tayiz. Yine belediye baskanimizin ’Hep Birlikte Bu Zor Günleri Asacagiz’ sloganina binaen buradayiz. Elazig Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü, çocuk oyun çadirini kurdu. Buradaki amacimiz, çocuklarimiza ve ailelerimize pisko-sosyal destek verebilmektir. Birçok ihtiyacin yani sirada bu tarz çalismanin önemi çok büyük. Vatandaslarimizin ve çocuklarimizin ilgiye, sefkate ve sevgiye ihtiyaçlari çok yüksek. Biz de tecrübeli ekibimiz ile birlikte suanda çocuk oyun çadiri ve alanimizda bu destegimizi sürdürüyoruz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile