Elazığ Belediyesi'nden Trafikte Sürücüleri Rahatlatacak Çalışma

Elazığ Belediyesi, trafikte sürücülerin rahat bir şekilde seyretmelerine olanak sağlamak için bir dizi çalışma gerçekleştirdi.

Her geçen gün artan nüfusu ve araç sayısıyla hızlı bir gelişme gösteren Elazığ, Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri trafiğin yoğun seyrettiği ana arterleri araç parkına kapattı. Belediye tarafından yapılan yeni düzenlemelerle trafikte kilitlenme noktası olan Cuma Pazarı ile Kapalı Spor Salonu kavşağı araç parkına kapatılarak sürücülerin rahat bir şekilde seyretmelerine olanak sağlandı. Elazığ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, bu sayede trafikte yaşanan sıkıntıları da önemli ölçüde azaltmış
oldu. "Yapılan bu çalışma sayesinde eskiden bu mekanlardan araçlar trafik akışı tek sıra halinde seyrederken, şimdi trafik iki şerit halinde ilerleyebiliyor" diyen Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, konuyla ilgili çıklamasında şunları söyledi:
"Şehir trafiğini rahatlatmak adına gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız sürüyor. Şimdi sürücülerimiz gidecekleri noktalara daha hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilecekler ve bu sayede trafikteki olumsuzluklar da azalmış olacak. Cuma Pazarı ile Kapalı Spor Salonu kavşağında yapılan yeni düzenlemeyle araçlar daha seri bir şekilde seyredecekler. Elazığ trafiğini rahatlatmak adına bu tür çalışmalara ilerleyen günlerde de şehrin diğer noktalarında devam edeceğiz."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile