Elazığ Belediyesi`nden Van İçin Kampanya

Elazığ Belediyesi tarafından depremzedelerin yaralarını sarmak için başlatılan yardım kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, kampanyaya gösterilen yoğun ilgiden dolayı duyarlı Elazığ halkına teşekkür ettiğini söyledi. Van`daki yaraların bir an önce sarılması için Elazığ Belediyesi tarafından başlatılan "Acınız Acımız Van" isimli kampanya çerçevesinde iklim şartları göz önünde alınarak ısıtıcı, battaniye türü yardımlar toplanıyor. Belediye Basın Yayın Halkla İlişkiler ve Kültür Müdürlüğü bünyesinde toplanılan yardımların kısa bir süre sonra Van`a ulaştırılacağı belirtildi. Yardımkampanyasına katılmak isteyen vatandaşların 153 veya 0 424 248 47 01 numaralı telefonlardan ulaşarak desteklerini iletebileceği bildirildi

Kampanyanın amacına ulaştığını söyleyen Başkan Selmanoğlu, tüm Elazığlıların adeta bir seferberlik başlatarak kampanyaya destek verdiğini söyledi. Selmanoğlu, "Kış aylarına girdiğimiz şu günlerde orada yaşayan vatandaşlarımıza bir nebzede olsa destek olmak için haydi Elazığ bu sese kulak verelim diyoruz. Hemşehrilerimiz özellikle en önemli ihtiyaç malzemelerinden olan ilaç, battaniye, ısıtıcı, çocuk bezi, giysi ve gıda paketleri yardımlarını bizlere ulaştırarak ya da telefon açmaları halinde ekiplerimiztarafından bizzat teslim alınarak depremzedelere ulaştırılacaktır" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile