Elazığ Çiçeklerle Süsleniyor

Elazığ Çiçeklerle Süsleniyor

Elazığ Belediyesi bahar ayının gelmesiyle birlikte şehrin muhtelif cadde, bulvar ve kavşaklarını kendi seralarında ürettiği rengarenk çiçeklerle süslemeye başladı.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, belediyeye ait serada üretilen çiçeklerle kentin cadde, bulvar ve kavşaklarının rengarenk bir görünüme kavuşacağını söyledi.

Başkan Selmanoğlu, "Vatandaşlar tarafından da oldukça ilgi gören bu mevsim bitkilerinin şehrimizi oldukça güzelleştireceğini ve aziz şehre ayrı bir güzellik katacağını düşünüyoruz. Yaşadığımız bu aziz şehri yemyeşil kılmak adına ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen ağaç ve bitki dikim çalışmaları şehrimizin muhtelif mahallerinde devam ediyor, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimiz Malatya Caddesi'nde bulunan orta refüjlere menekşe ve aslan ağzı çiçeklerinin dikimini yapıyorlar ayrıca şehrimizin birçok mahallesine çınar ve akasya ağaçları dikmeye başladık. Havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlarımızın vakitlerini geçireceği park ve yeşil alanlarımızda ise çim ekimi hazırlıklarını da başladık. Seralarımızda üretilen çiçeklerle Elazığ’ın cadde, bulvar ve kavşakları rengarenk bir görünüme kavuşacak” dedi

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile