Elazig'da Asayis Uygulamasi Açiklamasi Kesinlesmis Hapis Cezasi Bulunan 8 Kisi Yakalandi

Elazig'da Asayis Uygulamasi Açiklamasi Kesinlesmis Hapis Cezasi Bulunan 8 Kisi Yakalandi

Elazig’da polis ekiplerince gerçeklestirilen operasyonlarda haklarinda kesinlesmis hapis cezasi bulunan 8 kisi yakalandi.

Elazig Cumhuriyet Bassavciligi Koordinesinde Il Emniyet Müdürlügü Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele ve Asayis Sube Müdürlükleri tarafindan genel güvenlik ve genel asayisin saglanmasi, suça konu unsurlarin tespiti ve süpheli sahislarin yakalanmasina yönelik çalisma gerçeklestirildi.

Yapilan çalismalarda, 5 sahsa yapilan üst ve araç aramasinda 2 adet ruhsatsiz tabanca ve tabancalara ait 16 adet fisek, 2 adet pompali tüfek ve tüfeklere ait 6 adet kartus, 5,07 gram metamfetamin ile bir miktar esrar ve 1 adet kullanim aparati ele geçirildi.

Tirin yan bölmesine yaptiklari depodan 750 litre kaçak akaryakit tespit edildi

Habur Sinir Kapisi’ndan giris yaparak Elazig’a gelen tirda yapilan aramada, tirin yan bölmesine yapilan 2 ek depo ve 3 bidon içerisinde 750 litre kaçak akaryakit ele geçirildi. Süpheliler ve suç unsuru hakkinda adli islem baslatildi.

Ayrica devam eden çalismalarda, cinsel istismar ve hükümlü tutuklunun kaçmasi suçundan 5 yil kesinlesmis hapis cezasi bulunan 1 sahis, görevi yaptirmamak için direnme suçundan 4 yil kesinlesmis hapis cezasi bulunan 1 sahis, kasten yaralama suçundan 3 yil kesinlesmis hapis cezasi bulunan 1 sahis, hirsizlik suçundan 3, 1 yil 3 ay ve 1 yil kesinlesmis hapis cezasi bulunan 3 sahis, tehdit suçundan 2 yil 6 ay kesinlesmis hapis cezasi bulunan 2 sahis olmak üzere 8 sahis ve uyusturucu ticareti yapmak suçundan (1) sahis olmak üzere toplam (9) sahis gözaltina alindi. Sahislar, emniyetteki islemlerinin ardindan sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile