Elazig'da 'Bilisim Çaginda Dezenformasyon' Konferansi Gerçeklesti

Elazig'da 'Bilisim Çaginda Dezenformasyon' Konferansi Gerçeklesti

Elazig’da Cumhurbaskanligi Iletisim Baskanligi ve Firat Üniversitesi tarafindan ortaklasa ‘Bilisim Çaginda Dezenformasyon’ konferansi gerçeklestirildi.

Konferansa, Firat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktas, yardimcisi Prof. Dr. Soner Özgen, Cumhurbaskanligi Iletisim Baskanligi Dezenformasyonla Mücadele Merkezi Koordinatörü Idris Kardas, akademisyenler ve ögrenciler katildi.

Dezenformasyon dogruyu veya yanlisi bulunmayan ve kasitli olarak yayilan bilgiyi çarpitma anlamina geldigini belirten Firat Üniversitesi Iletisim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Nural Imik Tanyildizi, “Bilgiye ulasimin çok kolay hale geldigi dijital dünyada dezenformasyon kaçinilmaz bir hale gelmistir. Birçok açidan sorunlara sebep olan hatta ulusal gücü tehdit edecek güce sahip olan dezenformasyonla mücadelede en etkili çözüm, stratejik bir iletisimden geçmektedir. Bu derece önemli olana dezenformasyon konusunda bilgi ve görüslerini bizlerle paylasmak için aramizda bulunan Cumhurbaskanligi Iletisim Baskanligi Dezenformasyonla Mücadele Merkezi Koordinatörü Idris Kardas’a tesekkür ederiz” dedi.

Firat Üniversitesi Iletisim Fakültesi amfi salonunda gerçeklestirilen konferansta, Cumhurbaskanligi Iletisim Baskanligi Dezenformasyonla Mücadele Merkezi Koordinatörü Idris Kardas da bilgi ve görüslerini paylasti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile