Elazig'da Ilk Defa Düzenlenen Güzellik Fuari Büyük Ilgi Gördü

Elazig'da Ilk Defa Düzenlenen Güzellik Fuari Büyük Ilgi Gördü

Elazig’da ilk defa düzenlenen ve 3 gün süren güzellik fuari ‘Beauty Life Expo’ büyük ilgi gördü.

Belediye Baskani Sahin Serifogullari’nin katkilariyla Elazig Kuaförler ve Berberler Odasi tarafindan ‘Beauty Life Expo’ düzenlendi.

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuara, birçok ilden onlarca güzellik firmasi katildi.

80’e yakin standin kuruldugu ve 3 gün süren fuarda katilimcilara birçok alanda egitimler verildi.

Elazig’da ilk defa düzenlenen fuar, büyük ilgi gördü.

Güzel bir atmosfer yasandigini aktaran Elazig Esnaf Odalari Birlik Baskani Turan Kurnaz, “Düzenlenen fuar sehrimize renk katti. Meslek guruplarinin arasinda bu denli dayanismasi çok iyi. Her sehirde böyle bir etkinlik olmasi lazim. Bu denli fuarlarin diger meslek kollarinda da yapilmasi gerek. Ortam güzel” dedi.

Bu tür fuarlarin esnaflara büyük katki sagladigini aktaran Diyarbakir Esnaf Odalari Birlik Baskani Alican Ebedioglu, "Elazig’da ilk kez yapilan bu fuarin bölgeye hitap etmesi bizim için çok önemli. Katilim saglayan herkese tesekkürler. Insallah bu tür etkinlikler daha da çogalir” diye konustu.

Elazig Kuaförler ve Berberler Odasi Baskani Nizamettin Türkoglu ise “Elazig’da ilkini gerçeklestirdigimiz güzellik fuari sektörüyle alakali 3 ile 5 eylül arasinda bir fuar düzenledik. Fuar ilimize yakisir bir sekilde çok güzel geçti. Bu son olmayacak. Il disindan katilanlar ve kendi ilimizdeki meslektaslarimiz bizi yalniz birakmadi. Ilimizde meslekte eksik olan noktalarda egitimler veriyoruz. Gerçekten çok güzel bir organizasyon oldu. Bir dahaki yillarda daha güzel bir sekilde yapmak için mücadele edecegiz” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile