Elazig'da Kaynanasi Ve Baldizini Öldüren Bir Çocugu Da Yaralayan Süpheli Yakalandi

Elazig'da Kaynanasi Ve Baldizini Öldüren Bir Çocugu Da Yaralayan Süpheli Yakalandi

Elazig’da dün kaynanasi ve baldizini öldüren 10 yasindaki çocugu da agir yaralayan süpheli, Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri tarafindan yakalandi.

Olay, dün merkeze bagli Sarayatik Mahallesinde bulunan 4 katli bir binanin 3. katinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, F.A. isimli süpheli iftara yakin saatlerde kayinvalidesinin evine gitti. Burada henüz bilinmeyen bir nedenden dolayi aile içi tartisma çikti. Tartismanin büyümesiyle cinnet getiren F.A., belinden çikardigi tabancayla kursun yagdirdi. Olayda süphelinin kayinvalide Zerif Dogan ve baldiz Gülay Dogan hayatini kaybederken, evde bulunan 10 yasindaki Ali Tayyip Demirbag ise agir yaralandi. Silah sesini duyan komsularin ihbari üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Yarali çocuk, ambulansla Firat Üniversitesi Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi.

2 kadinin cansiz bedeni ise cumhuriyet savcisinin incelemesinin ardindan otopsi yapilmak üzere Firat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldirildi. Yakinlari tarafindan morgdan alinan anne ve kizin cenazeleri Rüstempasa Camii’nde ögle namazini müteakiben kilinan cenaze namazindan sonra asri mezarligindaki aile kabristanligina defnedildi. Çocugun ise tedavisinin devam ettigi ögrenildi.

Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri süphelinin yakalanmasi için genis çapli çalisma yürüttü. Saklanabilecegi tüm yerlere baskin düzenleyen ve görüsebilecegi kisileri takibe alan ekiplerin çalismasi sonuç verdi. Süpheli F.A., 24 saat dolmadan yakalanarak gözalti alindi. Il Emniyet Müdürlügüne götürülen süphelin islemleri sürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile