Elazig'da KPSS Heyecani

Elazig'da KPSS Heyecani

Ülke genelinde oldugu gibi Elazig’da da Kamu Personel Seçme Sinavi (KPSS), korona virüs (Covid-19) önlemleri altinda basladi.

2 yilda bir yapilan KPSS için ülke genelinde oldugu gibi Elazig’da da Covid-19 tedbirleri alindi. Sinava girecek adaylar okullara sabah erken saatte geldi. Adaylar binalara maskesiz alinmazken, giris kismina dezenfektan, maske ve islak mendil konuldu. Sosyal mesafe kuralina göre bekleyen sinav yerlerine giren ögrenciler, ellerini dezenfekte edip, maskesini taktiktan sonra görevliler tarafindan aranarak içeri alindi. Saat 10.15’te baslayan sinav için girisler 15 dakika öncesinden kapatildi.

Gece geç uyuduklari için biraz uykulu olduklarini aktaran sinava giren vatandaslardan Muhammet Yusuf Aydin, “Sinava girecek tüm arkadaslarima basarilar dilerim. Umarim herkes istedigi sekilde sinavini yapip istedikleri yerlere gelebilirler. Yil geçtikçe sinav daha da zor oluyor. Aday sayisi yükseldigi için sinavlarin da daha fazla zorlastigini düsünüyorum” dedi.

Sinava girecegi için heyecanli oldugunu aktaran Oktay Çelik ise, “Hayirlisiyla sinava girip çikacagiz insallah. Sinava girecek bütün arkadaslara basarilar diliyorum. Insallah herkes için hayirlisi olur. Nasip kismet diyelim” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile