Elazig'da Uyusturucuyla Mücadele Araliksiz Sürüyor

Elazig'da Uyusturucuyla Mücadele Araliksiz Sürüyor

Elazig’da polis ekiplerinin uyusturucuyla mücadelesi araliksiz sürüyor. Son günlerde yapilan operasyonlarda farkli miktar ve çesitlerde uyusturucu maddeler ele geçirilirken 1 süpheli tutuklandi, 22 sahis hakkinda da ‘Uyusturucu Madde Kullanma’ suçundan islem yapildi.

Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü, il genelinde meydana gelebilecek her türlü uyusturucu madde kullanimi, ticareti ve sevkiyatinin önlenmesine yönelik olarak Elazig Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Son günlerde yürütülen çalismalarda, uyusturucu madde kullanildigi belirlenen birçok adrese operasyon yapildi. Operasyonlarda, ‘Uyusturucu Madde Ticareti Yapmak’ suçundan arandigi tespitiyle yakalanan 1 sahis tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrica, birçogu uyusturucu madde kullandigi esnada olmak üzere toplam 22 sahis hakkinda ‘Uyusturucu Madde Kullanmak’ suçundan islem yapildigi bildirildi.

Operasyonlarda ise 12 gram esrar, 7 gram eroin, 1,04 gram metamfetamin maddesi ile uyusturucu satisinda kullanilan 1 adet hassas terazi ele geçirildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile