Elazig'da Yol Genisletme Çalismalari Sürüyor

Elazig'da Yol Genisletme Çalismalari Sürüyor

Elazig Il Özel Idaresi, Palu Gökdere-Akbulut-Gemtepe grup köy yolunda asfaltlama öncesi yol genisletme ve sanat yapilari çalismasi gerçeklestiriyor.

Elazig Il Özel Idaresi 2023 yatirim programi çerçevesinde Palu Ilçesi Gökdere-Akbulut-Gemtepe toplamda 33 kilometre olan Grup köy yolunda trafik güvenligi ve ulasimin daha konforlu saglanmasi amaciyla asfaltlama öncesi yogun yagislardan dolayi heyelan olan bölgelerde, yol genisletme ve sanat yapilari çalismasi gerçeklestiriyor. Elazig Il Özel Idaresi sehrin birçok noktasinda asfaltlama, yol bakim onarim, yol genisletme, içme suyu ve tarimsal sulama suyu çalismalarina devam ediyor.

Elazig Il Özel Idaresinden yapilan açiklamada, sehrin ulasim aginin güvenli ve konforlu olmasi için araliksiz bir sekilde çalismalarin yürütüldügü vurgulanarak, ‘’Elazig Il Özel Idaresi gerçeklestirdigi çalismalar ile sehir genelinde daha güvenli ve rahat bir ulasim olusturmaktadir. Yol ve Ulasim Hizmetleri Müdürlügü ekiplerimiz sehrin birçok noktasinda yogun bir tempoyla çalismaktadir. Ekiplerimiz yatirim programi çerçevesinde hem merkeze bagli köylerde hem de ilçelere bagli köylerde BSK asfaltlama çalismalarinin yaninda yol genisletme, yol bakim ve onarim çalismalari da gerçeklestirmektedir. Gerçeklestirdigimiz çalismalar ile vatandaslarimiz daha rahat ve konforlu bir sekilde seyahat edebilecek’’ denildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile