Elazig'daki Uyusturucu Operasyonunda 3 Tutuklama

Elazig'daki Uyusturucu Operasyonunda 3 Tutuklama

Elazig’da polis ekiplerinin uyusturucuyla mücadele kapsaminda yaptigi çalismada, toplamda 3 kilo 731 gram esrar ele geçirilirken 3 süpheli de yakalanarak gözaltina alindi. Adliyeye sevk edilen süpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri, uyusturucu ile mücadele kapsaminda il genelinde meydana gelebilecek her türlü uyusturucu madde kullanimi, ticareti ve sevkiyatinin önlenmesine yönelik olarak Elazig Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde çalisma yapti. Yapilan çalismalar sirasinda süpheli görülen iki araç, polis tarafindan durdurulmak istendi. Ancak dur ihtarina uymayan süpheliler kaçmaya basladi.

Yasanan kovalamaca sonucunda araçlar durdurularak içerisindeki E.A., (21), B.O. (22) ve M.D. (29) yakalanarak gözaltina alindi. Kovalamaca sirasinda sahislarin araçtan attiklari iki paket içerisinden 3 kilo 365 gram kubar esrar maddesi ile 366 gram toz esrar maddesi ele geçirildi.

Il Emniyet Müdürlügünde islemleri tamamlanan süpheli sahislar, adliyeye sevk edildi.

Mahkeme karsisinda çikartilan süpheliler, ‘Uyusturucu Madde Ticareti Yapmak’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile