Elazig'dan Gaziantep'e Gelen Hasta, Sifayi SANKO Üniversitesi Hastanesi'nde Buldu

Elazig'dan Gaziantep'e Gelen Hasta, Sifayi SANKO Üniversitesi Hastanesi'nde Buldu

Elazig’dan kapali kalp ameliyati için Gaziantep’e gelen Ethem Sunkar (56), sifayi SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde buldu.

Çiftçilikle ugrasan 3 çocuk babasi Sunkar, yaklasik iki hafta önce gögüs agrisiyla Elazig’da gittigi hastanede, anjiyo olmasi gerektigini ögrendi.

Anjiyo sonucunda 3 ana damar ve yan dallarinda darlik oldugu bilgisini alan Sunkar, “Doktorlar, anjiyo sonucuma göre bypass olmam gerektigini söyleyince, kapali bypass ameliyati için arastirma yaptim” dedi.

Sunkar, kuzeninin babasini 15 yil önce SANKO Üniversitesi Tip Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Ana Bilim Dali’ndan Dr. Ögr. Üyesi Feragat Uygur’un ameliyat ettigini ve sonuçtan çok memnun kaldiklarini ögrenince, bundan sonraki süreçle ilgili yasadiklarini söyle aktardi:

“Kuzenim durumumu Dr. Ögr. Üyesi Feragat Uygur’la paylasinca, anjiyo sonuçlarimi gören doktorum, ameliyati kapali yöntemle yapabilecegi bilgisini verdi.Hastaneye gelerek gerekli hazirliklara basladik. Çok basarili geçen ameliyatta bes damarima kapali yöntemle bypass yapilmis. Yeniden dogmus gibiyim. Feragat Hocama sanki gögsüme çekiçle vurulmus gibi agri ile gelmistim ancak simdi ameliyatin üzerinden çok kisa bir süre geçmesine ragmen, isimin basina geçebilecek kadar iyilesmis ve zinde hissediyorum.”

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin doktoru ve tüm personeline minnettar olduguna vurgu yapan Sunkar, “Her sey çok güzel. Emegi geçen herkese, özellikle doktorum Feragat Hocama çok tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

“Tercih edilmenin gururunu yasiyoruz”

SANKO Üniversitesi Tip Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Ana Bilim Dali Dr. Ögr. Üyesi Feragat Uygur ise SANKO Üniversitesi Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Bölümü’nde yapilan basarili ameliyatlarla bölgede tercih edilmenin gururunu yasadiklarini söyledi.



Dr. Ögr. Üyesi Uygur, “Elazig’dan gelen hastamiz 5 damarina kapali yöntemle bypass ameliyati yapilip, saglikli olarak ugurlanmistir. Hastanemiz gerek tibbi personeli gerekse teknolojik ve fiziki altyapisiyla 28 yildir bölge insanimiza hizmet veriyor. Hastalarimizin güveni en büyük gurur kaynagimizdir” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile