Elbim’de İngilizce Aile Birleşimi Sınavında Yüzde Yüz Başarı

Elbim’de İngilizce Aile Birleşimi Sınavında Yüzde Yüz Başarı

İngiltere'ye gitmek için Elbim Dil Kursları'nda eğitim alan ve aile birleşim sınavına giren 36 kişinin tamamı sınavdan başarıyla geçti.

İngiltere hükümetinin çıkardığı ile İngiltere'ye aile birleşimi ile gitmek isteyen vatandaşların dil sınavında başarılı olması gerekiyor. Dil sınavında sürekli başarıyı yakalayan Elbim Dil Kursları İngilizce aile birleşimi sınavında bir kaz daha yüzde yüz başarı sağladı. 3 aylık sıkı bir eğitimin ardından sınava giren 36 öğrencinin tamamı başarı sağlayarak kendilerine İngiltere vizesini getirecek olan sertifikayı almaya hak kazandı.

Sertifika töreninde konuşan İngilizce Öğretmeni Mehmet Akbulut, "Öğrencilerimiz sertifikalarını alabilmek için yaklaşık 3 ay öncesinden eğitime başladılar. Kendilerine A1 düzeyinde İngilizce eğitimi verdik. Bu eğitimin ardından City And Guilds tarafından yapılan İngilizce sınavına girdiler. Sınav sonucunda çok şükür yüzde yüz başarı sağladık. 36 öğrencimizin tamamının kazanması bizleri gururlandırdılar. Bu başarının ardından sertifikaları geldi ve bugün kendilerine teslim ettik” dedi.

Öğrenciler ise kursa ilk geldikleri gün İngilizce diline çok yabancı olduklarını belirterek, “Elbim Kurslarına geldiğimizde dil konusunda pek bilgimiz yoktu. Ancak buradaki öğretmenlerin öğretim metotları bizleri bu dili öğrenmeye sevk etti. 3 ay süren yoğun eğitimin ardından sınava girerek başarı sağladık. İlk geldiğimiz gün bu başarıyı sağlayamayacağımızı düşünüyorduk. Ancak buradaki eğitmenler bizlere dil öğretmenin yanı sıra öz güvenimizi kazanmamıza yardımcı oldu. Bu süreçte bizlere her konuda yardımcı olan Elbim kursu öğretmenlerine ve yönetimine teşekkür ediyoruz” dedi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile