Elbistan'da Çevre Yolu'nda asfaltlama çalışmaları sürüyor

Uzun süredir yapımı süren, Karayolları Şube Şefliği ile Elbistan Belediyesi'nin ortak sürdürdüğü asfaltlama çalışmalarda sona gelindi. Battal Köprüsü

Uzun süredir yapımı süren, Karayolları Şube Şefliği ile Elbistan Belediyesi'nin ortak sürdürdüğü asfaltlama çalışmalarda sona gelindi. Battal Köprüsü üzerinde başlayan asfaltlama çalışmasını Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük ile birlikte çok sayıda vatandaş da izledi.

Çevre yolunun yapımını başından beri takip eden Belediye Başkanı Durmuş Küçük, Karayolları şube şefliğinin görev alanı içerisinde olmasına rağmen çevre yolunun bir an önce asfaltlanması için büyük çaba sarf ettiklerini aktardı.

Başkan Küçük, "Bu yol Elbistanımız için önemli. Battal Köprüsünden Nurhak yol kavşağına kadar toplam 7 kilometrelik alan asfaltlanacak. Bu konuda Belediyemiz üzerine düşen görevi fazlasıyla yapmaktadır. Belediye ekiplerimiz ile Karayolları ekiplerinin yoğun çalışması sonrasında bu yolun kısa sürede tamamlanacağını düşünüyoruz." diye konuştu. Toplam 10 bin ton asfalt döküleceği tahmin edilen yolun, havalar soğumadan hizmete açılması için büyük uğraş veriliyor. Yolun tozdan kurtarılıp bir an önce hizmete açılabilmesi için Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'de devreye girmiş ve asfalt sözü almıştı. Halen yolda çalışmalar sürerken Elbistanlılarda yolun tamamlanmasını sabırsızlıkla bekliyor." diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile