Sarılar Mahallesi'nde Çamlık Düğün Salonu arkasında bulunan bir inşaatta çalışmakta olan Ali Deniz (21) adlı inşaat işçisi, sıva yaparken elindeki malanın inşaatın yakınından geçmekte olan yüksek gerilim hattına değmesi sonucu elektrik akımına kapıldı. Olay yerinde öldüğü anlaşılan Deniz'in cesedi Manavgat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Savcının incelemesinin ardından Deniz'in cesedi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayın ardından Ali Deniz'in yakınları, inşaat çalışanları ve inşaat firması yetkilileri hastaneye gelirken, bir yakını da baygınlık geçirdi.
Asker olduğu bildirilen Ali Deniz'in kullanması gereken 10 günlük yıllık iznini kullanmadığı için 4 Ağustos'ta erken terhis edildiği bildirildi.
Elektrik Akımına Kapılan İnşaat İşçisi Öldü
Manavgat'ta bir inşaatta dış cephe sıvası yapan kişi, yakınında bulunan yüksek gerilim hattındaki akıma kapılarak hayatını kaybetti.



















