Elektrikspor Geleceğin Sporcularını Yetiştiriyor

Kayseri Elektrikspor geleceğin sporcularını Kayseri'ye kazandırmak amacıyla yüzme ve futbol branşında başlattığı çalışmaları 225 kursiyerle sürdürüyor.

Futbol çalışmaları Elektrikspor halı saha tesislerinde İshak Kattaş ve Mehmet Mermer nezaretinde yapılırken, yüzme kursları ise Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olimpik yüzme havuzu ile Büyükşehir Belediyesi Bayanlar havuzunda Mehmet Koltuk başkanlığında ikisi bayan 8 yüzme öğretmeni ile gerçekleştiriliyor.
Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş. bünyesinde yer alan Elektrikspor tarafından geleceğin futbolcuları ve yüzücülerini belirlemek için açılan yaz kursları tüm hızıyla sürüyor.
Yaz kurslarına ilişkin bir açıklama yapan Şirket Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci, "Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte çalışan personelimizin çocuklarını spora yönlendirmek ve onlara güzel bir imkan sağlamak için açtığımız kurslar futbol ve yüzme branşlarında devam etmektedir. Bugün itibariyle toplam 225 yavrumuz bu kurslardan yararlanıyor. Amacımız onların hem güzel bir tatil geçirmesini sağlamak, hem de futbol ve yüzme branşında Kayseri'nin spor altyapısını zenginleştirerek, onları bir takım olumsuz ve zararlı alışkanlıklardan uzak tutmaktır. Öyle tahmin ediyorum ki bu kursların bitimini müteakip gerek yüzme, gerekse futbol branşında yetenekli yavrularımız öğretmenlerimizce belirlenecek ve Kayserimizin spor potansiyeline kazandırılacaktır. Ben böyle güzel bir faaliyete çocuklarını teşvik ettiklerinden dolayı personelimizi, fedakarca çalışan öğretmenlerimizi ve belki de ileride çok iyi bir futbolcu ve yüzücü olacak minik yavrularımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum" dedi.
Beden eğitimi öğretmeni ve yüzme hocası Mehmet Koltuk ise Kayseri de yüzme sporunun gelişmekte olan bir spor dalı olduğunu belirterek, "Bu sene Elektrikspor kulübü olarak Şirket çalışanlarının çocuklarından oluşan 80 erkek, 45 kız olmak üzere toplam 125 çocuğumuz için yüzme kurslarına başladık. Şahsımın yanı sıra Gökhan Mollaoğlu, İbrahim Doğan, Mustafa Kayhan, Kaan Kahraman, Gökçen Tekeli, Nazlı Deniz Seçkinli ve Leyla Ülker'den oluşan öğretmen kadromuzla çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. Bu ay içerisinde gruplardan seçeceğimiz yetenekli sporcularla Ağustos ayından başlamak üzere okul sezonu da dahil müsabık sporcular seviyesinde antrenmanlarımıza devam edip müsabakalara katılacak çocuklarımızı belirleyeceğiz. Elektrikspor`da sağ olsun şirket yöneticilerimizin yardım ve destekleri ile malzeme ve servis adına hiçbir problemimiz bulunmamaktadır. Ben başta Şirket Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kayseri'den de yüzme branşında oldukça yetenekli çocukların çıkabileceğini inşallah göstereceğiz" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile