Elendiği hafta jüri üyesi Tan Sağtürk'ün kendisini ablası Hülya Avşar'dan dolayı eleştirdiğini söyleyen Helin Avşar, "Tan Sağtürk’ün 'Benimde öyle ablam olsa özgüvenim yok olur” lafını ben o heyecanla yanış anladım. Senin hiç özgüvenin yok, Hülya Avşar’ın torpilinden dolayı buradasın gibilerinden anladım. O yüzden bozuldum normal olarak" şeklinde konuştu.
Elendiği gün çok ağladığını belirten Helin Avşar, "Sonra kendime şaşırdım niye ağladım diye. Bir anda sinirim bozuldu, beklemiyorudum eleneceğimi. O gün tasımı tarağımı aldım gittim, elendim" diye konuştu.
Normalde hiç ağlamadığını söyleyen Avşar, "O yüzden şaşırdım neden ağladım diye" dedi.
"ÖZGE'Yİ ÇOK BEĞENİYORUM"
Yük Böyle Dans'ta Özge Ulusoy'u çok beğendiğini dile getiren Helin Avşar, "Aşkın Nur Yengi tam sürpriz. Alp Kırşan çok iyi. Görsel olarak hepsi çok iyi, çok çalışıyorlar" ifadelerini kullandı.




















