Eli Kelepçeli Kaçma Girişimi Karakolda Bitti

Başkent'te, eli kelepçeli bir kişinin kaçma girişimi, polisi alarma geçirdi.

Ankara Adliyesi'ne polis aracıyla getirilen kişi, polisin bir anlık dalgınlığından yararlanarak kendisini bekleyen lüks araca atlayıp kaçtı. Olay nedeniyle çok sayıda polis zanlının peşine düştü. Kız kardeşinin kullandığı 35 HB 4108 plakalı ciple eli kelepçeli şekilde kaçmaya çalışan Cevdet Horozoğlu (31) adliye binasının 500 metre ilerisinde bulunan TCDD Ankara Garı'nda araçtan indi. Horozoğlu'nun Mobese'den görüntüsü tespit edilince, durum garda bulunan özel güvenlik görevlilerine bildirildi.

Tren rayları üzerinde yaya olarak hipodrom istikametine Horozoğlu'nun kaçtığını gören özel güvenlik görevlisi Duran Torun, eli kelepçeli şahsı etkisiz hale getirdi. Daha Sonra olay yerine hızlı bir şekilde gelen yunus ekipleri, olaya müdahale ederek Horozoğlu'nu gar içerisindeki polis noktasına götürdü. Polis, burada Horozoğlu'nu, kaçma girişiminde yardım eden kişinin kim olduğunu tespit için bir süre sorguladı. Kısa bir süre Sonra kendisine yardım edenin kız kardeşi olduğu tespit edildi. Horozoğlu'nun kız kardeşi zaman kaybedilmeden yakalanarak yalın ayak garda bulunan polis noktasına getirildi.

Abi-kardeşin kaçma girişimi ise karakolda Son buldu.

Horozoğlu, bir gazetecinin eli kelepçeli kaçma girişimini nasıl planladığını sorması üzerine, "Ben bir şey planlamadım" karşılığını verdi. Öte yandan Horozoğlu'nun birçok suçtan arandığı ve üzerinde sahte kimlik bulunduğu öğrenildi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile