Elif Karanlıkbulut Cinayeti

Elif Karanlıkbulut Cinayeti

Erzurum'da baba evinde bıçaklanarak öldürülen Elif Karanlıkbulut cinayetiyle ilgili, tutuklu şüphelilerin tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.

Sanayi semtinde bulunan baba evinde Elif Karanlıkbulut’un öldürülmesi olayıyla ilgili tutuklu yargılanan Mehmet Sıtkı Karanlıkbulut, Ömer Karanlıkbulut ve Taner Karanlıkbulut, bugün hakim karşısına çıktı.

Cinayet suçlamalarını kabul etmeyen şüphelilerden Taner Karanlıkbulut, “ Ben olay yerine geldiğimde ağabeyim kan revan içerisinde yerde yatıyordu. Bıçağı Necati amcaya salladım. O sırada Elif yengem araya girdi. Bıçak yengeme saplandı. Öldürme kastım yoktu. Kazayla oldu.” dedi.

Elif Karanlıkbulut’un eşi Ömer Karanlıkbulut ise, “ 3 yaşında çocuğum var. Eşimi kaybettim. Allah yukarıda ben öldürmedim.” diye ifade verdi.

Mehmet Sıtkı Karanlıkbulut’ta, “5 yıldır Elif benim gelinim. Birbirimize karşı en ufak dargınlığımız olmadı. Bir insan evladını ateşe atar mı ? Olayın olmasına çok üzüldüm.” diye konuştu.

Mahkeme heyeti, kuvvetli suç sebebiyle dosyadaki eksikliklerin giderilmesine ve tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar vererek mahkemeyi ileri bir tarihe erteledi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile