Elif Ve Melis Badminton Türkiye Sampiyonasi Yolcusu

Elif Ve Melis Badminton Türkiye Sampiyonasi Yolcusu

27-28 Nisan tarihlerinde 13 yas alti Badminton turnuvasinda Antalya il birincisi ve ikincisi olarak yarisi tamamlayan Melis Bulut ve Elif Çetinkaya Türkiye Sampiyonasina katilmayi hak kazandi. Sampiyonaya katilacak sporculara mahalle muhtari sponsor oldu.

Antalya’nin Aksu ilçesi Celal Sönmez Ortaokulu 6. Sinif ögrencileri Melis Bulut ve Elif Çetinkaya ile 7 ay önce çalismaya basladiklarini dile getiren Badminton Antrenörü Nuran Karaalp, sporcularinin 13 yas alti Antalya Il birincisi ve ikincisi olduklarini ve 81 ilden 400 sporcunun katilacagi 8-12 Mayis tarihlerin de Rize’de düzenlenecek Türkiye Sampiyonasina katilacaklarini ve deneyim kazanacaklarini söyledi.



“Hedef Türkiye sampiyonu”

Sporculariyla haftanin 5 günü antrenman yaptiklarini kaydeden Antrenör Nuran Karaalp, “7 ay önce badminton çalismalarimiz basladi.

Okul müdürümüzün de katkilari çok yüksek. Çocuklar istikrarlililar. Ailelerinin destegiyle birlikte haftanin 5 günü antrenman yapiyoruz. Sporcularimizin beslenmelerinden, uyku düzenlerine kadar biz ilgileniyoruz. Katildigimiz müsabakada 13 yas alti badminton maçinda Melis Bulut Antalya il birincisi ve Elif Çetinkaya ikinci oldu. 8 -12 Mayis tarihleri arasinda yapilacak Türkiye sampiyonasi için Rize’ye gidiyoruz. Basari için emek vermek gerekiyor. Türkiye sampiyonasi için sporcularimiza güveniyorum. 400 sporcu katilacak. Ilk defa katiliyorlar. Basarili olacaklarina inaniyorum” dedi.



“Örnek ögrenci”

Ögrencilerin hem fiziksel hem de psikolojik olarak gelisimleri için sporu desteklediklerini belirten Celal Sönmez Ortaokulu Okul Müdürü Sevde Gül Çiftçi, “Okulumuzun 6. Sinif ögrencileri Elif ve Melis’i tebrik ediyorum. Her zaman ögrencilerimizin yanindayiz. Birlikte maçlara katiliyoruz. Onlar basarili olunca okulumuzda basarili oluyor. Bireysel olarak basarili olunca mutlu oluyoruz. Özgüven sagliyor ve gelecekte daha basarili olacaklarina inanamiyorum. Elimizden geleni yapiyoruz. Çocuklarimizin basarisi diger ögrencilerimize de örnek oluyor” seklinde konustu.



“Genç sporcular için desteklere haziriz”

Türkiye Sampiyonasina katilim için ögrencilere sponsor olduklarini söyleyen Güzelyurt Mahalle Muhtari Teslime Yilmaz da, “Çocuklarimiz bize geldiler aileleriyle birlikte. Madalya aldiklarini söylediler çok mutlu oldum. Antrenörümüzle sohbet ettik Türkiye sampiyonasina katilmak için hak kazandiklarini destege ihtiyaçlarinin oldugunu ifade ettiler. Bende kendilerine daha önce elimden ne geliyorsa yapabilecegimizi söylemistim. Çocuklarimizin formalarini hazirlattik. Ulasim ve konaklama ihtiyaçlarini sagladik. Bundan sonra ki süreçte gençlerimiz için ne gerekiyorsa yapmak istiyoruz. Onlara Türkiye Sampiyonasinda da basarilar diliyorum” ifadesinde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile