Elite World Van Hotel, Iranli Turizmcileri Agirladi

Elite World Van Hotel, Iranli Turizmcileri Agirladi

Elite World Van Hotel, Iran’in farkli sehirlerinde hizmet veren acente temsilcileri ile tur operatörlerini agirladi.

Elite World Van Hotel, Iranli acente temsilcilerini agirladi. Kentteki oteller tarafindan düzenlenen info çerçevesinde Van’a gelen Iranli acente temsilcileri ile yemekte bir araya gelen Elite World Van Otel Genel Müdürü Oktay Aksoy, Satis Direktörü Salih Çiftçi ve Banket Müdürü Duygu Bekiroglu Sen, otel hakkinda bilgilendirmelerde bulundu. Turizmin çok genis yelpazeye sahip bir sektör oldugunu ifade eden Aksoy, “Amacimiz Iranli acentelerin Van’i tanimalari ve dolayisiyla Van’da konaklamalarini saglamaktir. Bu üçüncü infomuz. Daha çok Tahran, Urmiye ve Tebriz bölgesinden acenteler geldi. Umarim bununla birlikte hem Van’i hem de otelimizi tanitip, Iranli misafirlerimizin burada kalmalarini saglayacagiz” dedi.

Üç günlük infoda Iranli turistlerin Van’in ören yerlerini gezeceklerini belirten Aksoy, “Misafirlerimiz Akdamar Adasi, Van Kalesi gibi ören yerlerini gezdi. Ayrica kendilerine Van kahvaltisi ve Van’in yöresel yemeklerini tanima imkani sunarak, Van’i çok güzel bir sekilde tanimalarini sagladik. Ben bu infoda emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Amaçlarinin Iranli misafirleri 365 gün Van’da agirlamak olduguna dikkat çeken Aksoy, “Iranli misafirlerimizi burada agirlamaktan mutluluk duyuyoruz. Sonuçta Van’in en büyük ekonomik kaynaklarindan biri Iranli misafirler. Dolayisiyla burada kendilerine Van’i tanitmamiz, onlarin burada konaklama yapmalarina yardimci olmamiz kentin tamamina olumlu yansiyacaktir” diye konustu.

Iranli acente yetkilileri de, böyle güzel bir organizasyonla Van’da olmaktan mutluluk duyduklarini belirterek, emegi geçenlere tesekkür ettiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile