Ellibes Açiklamasi 'Türkiye Yüzyili'nin Ilk Isigi Izmit'te Yandi'

Ellibes Açiklamasi 'Türkiye Yüzyili'nin Ilk Isigi Izmit'te Yandi'

AK Parti Kocaeli Il Baskani Mehmet Ellibes, Izmit Ilçe Danisma Meclisi’nin ardindan, "Türkiye Yüzyili’nin ilk isigi Izmit’te yandi. Muhtesem coskumuza, rozetlerini taktigimiz 350 yeni üyemiz de dahil oldu" dedi.

AK Parti Kocaeli Il Baskanligi’nin ekim ayinda baslayan danisma meclislerinde sona gelindi. Kartepe ile 4 Ekim’de baslayan maraton, yarin Gölcük Ilçe Danisma Meclisi ile sona erecek. Son danisma meclisi partililer, dün aksam Izmit Ilçe Baskanligi 67. Genisletilmis Ilçe Danisma Meclisi’nde bir araya geldi.

"Izmit isil isil parladi"

AK Parti Izmit Ilçe Baskani Ali Güney’i kusursuz geçen danisma meclisi sonrasi tebrik eden AK Parti Kocaeli Il Baskani Mehmet Ellibes, Türkiye Yüzyili’nin ilk isiginin Izmit’te yandigina dikkat çekerek, "Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in Türkiye Yüzyili sarkisiyla Ankara Arena’da sahneye çikisiyla baslayan danisma meclisimiz bastan sona büyük coskuyla geçti. Izmit Ilçe Baskanimiz basta olmak üzere bu güzel tabloyu olusturan tüm teskilat mensuplarimizi kutluyorum. Izmit isil isil parladi. Türkiye Yüzyili’na olan inancin, azmin, kararliligin isigiydi bu. Mevlana Kültür Merkezi’nde bu yil 3’üncü kez yaptigimiz danisma meclisinde cosku birakin azalmayi, daha da artmisti. Liderine ve davasina inanmis Ak kadrolara selam olsun" dedi.



"Hep birlikte tarihe taniklik ettik"

Ellibes, 28 Ekim’de Ankara Arena’da katildiklari Türkiye Yüzyili vizyonu tanitim programina iliskin yaptigi açiklamada ise "Cumhurbaskanimiz tarafindan Türkiye Yüzyili vizyonun tanitim programi ve bir gün sonra Cumhuriyetimizin 99. yilinda ilk yerli ve milli elektrikli otomobilimizin seri üretim bandindan indirilme töreni muhtesemdi. Hep birlikte tarihe taniklik ettik. Cumhuriyetimizin 100. yilina bir kala Cumhurbaskanimiz ve AK Parti kadrolari, gelecege yönelik hazirliklarini, ülkemizi ve milletimizi aydinlik yarinlara tasima arzusunu bir kez daha ortaya koydu" diye konustu.



"20 yilda girdikleri her seçimde kaybettiler"

Mehmet Ellibes, sözlerini söyle sürdürdü:

"Bu ilk degildi. Cumhurbaskanimiz bugüne kadar her seçim döneminde ülkemizin önüne 10 yillik, 20 yillik, 50 yillik vizyonlar koyuyor. TOGG, devasa sehir hastaneleri, uzaklari yakin eden otoyollar, köprüler, tüneller, ülkemizin disa bagimliligini azaltan enerji santralleri, savunma sanayiindeki atilimlar, yeni fabrikalar, kisi hak ve özgürlükleri. Bütün bunlar tesadüfen olan seyler degil. Bir plan ve vizyonla gerçeklesiyor. Bu ülkenin sevincine ortak olmayan muhalefetin böyle bir hazirligi, hayali var mi? 20 yilda girdikleri her seçimde kaybettiler ama milletimizin verdigi mesaji hala almiyor, milletin mesajini dinlemiyorlar. Hiçbir zaman hazirliklari olmadi. Milletimizin önüne bir umut koyamadilar. Bugün de aynilar. Cumhurbaskanimiz, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyilini Türkiye Yüzyili yapmak için vizyonunu ortaya koyarken, muhalefetin daha kendi içinde bir karar verip aday bile belirleyemedigine sahit oluyoruz. Diger taraftan en güçlü aday adaylari Kemal Bey’in vizyonu ne diye baktigimizda, Urfa’yi findik baskenti yapmak kadar dar ve gerçekle bagdasmayan bir vizyona sahip oldugunu görüyoruz. Bu anlayisa milletimiz ülkeyi teslim etmeyecegini 2023’te bir kez daha görecegiz"
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile