Emekli öğretmen 48. kitabını çıkardı

Denizli Lisesi'nin emekli öğretmenlerinden Mustafa Öselmiş'in 48. kitabı olan "Neleri Yanlış Yapıyoruz?" piyasaya çıktı. Altı ayda hazırlanan kitap, 5

Denizli Lisesi'nin emekli öğretmenlerinden Mustafa Öselmiş'in 48. kitabı olan "Neleri Yanlış Yapıyoruz?" piyasaya çıktı. Altı ayda hazırlanan kitap, 550 sayfadan oluşuyor. Kitabında, sosyal hayatta soru sorarak öğretme ve yanlışı ortaya koyarak doğruyu anlatma metodu uyguladığını ifade eden Öselmiş, kitapçılarda 4 liradan satışa sunulduğunu söyledi.

Sosyal hayatta karşılaşılan yanlışların hadis ve ayetlerle, büyük âlimlerin ve bilimadamlarının görüşleriyle kitabında yer aldığını belirten Mustafa Öselmiş, "Günümüz insanı, çevresinde olup bitenden çok fazla etkileniyor. Yanlış olduğunu bile bile yapmaması gereken şeyleri yapıyor, değişik tavırlar sergileyip kendini mutlu etmeye çalışıyor. Kitabımda yer alan konularda, günlük hayatta defalarca karşımıza çıkan sorunlara yaptığım tespitler, ayet ve hadislerle açıklık getirdim. Okurlarımın dikkatini, farklı ama gerekli bir yöne çekmek istedim. Kitabım ikinci baskıya girdi." dedi.

Üç aylık emekli maaşıyla hazırladığı kitaplarını bastırdığını ve ticari amaç gütmeden maliyetine sattığını ifade eden Öselmiş, "Kitap satışlarından maddi bir beklentim yok. İnsanlar yeter ki çok pahalı bulmasın. Hazırladığım ve bastırdığım her kitap, 2 ile 4 lira gibi çok küçük paralara satılıyor. İnsanlarımız alsın okusun, okumaktan zarar gelmez. Ben yıllarca öğretmenlik yaptım, binlerce öğrenci yetiştirdim. Hepsine de okumalarını ve araştırmalarını öğütledim. Müslüman, bilgili insandır. Dünyadaki, ülkesindeki, ilindeki gelişmelerden haberdar olan insandır. Bunun için de mutlaka okumak, araştırmak gerekir." şeklinde konuştu.

Mustafa Öselmiş'in bazı kitapları şunlar: Hastalıklarımız ve Çareleri, Darwinizm'i Reddiye, Manevi Buhran, Müslüman'ın 24 Saati, Çağın Hastalığı Stres ve İslâm, Anadolu'yu Hristiyanlaştırma Faaliyetleri, İslam'a Sokulmak İstenen Yanlışlar, Hz. Peygamber'in Sünneti, Tasavvuf ve Tarikat Çevresinde Hayat, Cin ve Şeytan Tuzakları-Kurtulma Yolları, Bid'at ve Hurafeler, Esma'ül Hüsna, Vesvesesiz Namaz, Misyonerlik, Satanizm, Gözyaşı ve Gece İbadeti, Helâl ve Haram, Mutlu Aile, Müslüman'ın Günlüğü, Mübarek Aylar, Günler ve Geceler, Yüce Yaratan'a Kulluk, Gül Muhammed, Büyük Günahlar ve Şirk, Kul Azmayınca Allah Yazmaz, Gençliğin Etrafındaki Tuzaklar, Mutlu Sona Nasıl Gidilir?, Temel Dinî Bilgiler, İslâm Kimliği, 60 Gün 60 Program Yaz Okulu Tatil Kitabı, Sevgililer Sevgilisi Muhammed (SAV)'in Sünnetini İhya, Hastalıklarımız ve Çareleri, Aile Hayatı, Tıbb-ı Nebevî, Türk-İslâm Medeniyeti, Güncel Sorular, Devlet Adamı, Devlet Yönetimi, İslâm'ı Bilerek Yaşamak, Müslümanca Yaşamak, Güzel Dinimiz İslâm, Abdest ve Namaz, Muhammed Aleyhisselam, Mübarek Geceler Günler, Güncel Sorulara Cevaplar, Sevaplı İşler, Neleri Yanlış Yapıyoruz?

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile