Emekli Ormancilara Tesekkür Plaketi

Emekli Ormancilara Tesekkür Plaketi

Kütahya Orman Bölge Müdürlügü tarafindan emekliye ayrilan Bölge Müdürlügü personeline yönelik olarak plaket töreni ve iftar yemegi programi düzenlendi.

Kütahya Orman Bölge Müdürlügünde çesitli kadrolarda çalisirken son 4 yil içinde emekliye ayrilan 40 personel için Kütahya Orman Bölge Müdürlügünde plaket töreni düzenlendi.

Orman Bölge Müdürü Birol Dündar’in baskanliginda yapilan ve Bölge Müdür Yardimcilari Mustafa Arpaci ve Halil Karademir, Sube Müdürleri, Isletme Müdürlügü personelinin de hazir bulundugu törende; emekli olan personel duygulu anlar yasadi.

Bölge Müdürü Birol Dündar yaptigi konusmasinda öncelikle emektar personele törene katilimlarindan dolayi tesekkür etti. Dündar, “Yillar boyunca Orman Bölge Müdürlügüne hizmet etmis, ormanlara gönül vermis, elinden geldigi kadar gayret ederek basarili nice çalismalara imza atmis siz degerli emektar personelimizle bir arada olmanin mutlulugu içerisindeyim. Orman Bölge Müdürlügümüze yillarini vermis siz cefakar insanlarimizi bir arada görüp, emeklerini asla unutmadigimizi anlatmak, ayni zamanda da sizlere birer hatira vererek sizi hatirladigimizi ifade edebilmek için burada toplanmis bulunuyoruz. Ailelerinizle birlikte saglikli ömürler diliyor, basladiginiz bu yeni hayatta huzur, mutluluk ve basarinin sizlerle olmasini diliyorum" seklinde konustu.

Bölge Müdürü Birol Dündar’in konusmasinin ardindan emekli personele tek tek plaketleri ve hediyeleri takdim edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile