Emekli Polis Memuru Son Yolculuğuna Uğurlandı

İzmir'de yolun karşısına geçmek isterken bir otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitiren emekli polis memuru toprağa verildi.

İzmir'in Kınık ilçesinde yolun karşısına geçmek isterken bir otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitiren emekli polis memuru Ramazan Kıray (53), toprağa verildi.

Çanakkale- İzmir kara yolu Eğrigöl Mevkisi'nde yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Kıray için Poyracık Mezarlık Camisi'nde ailesi, akrabaları ve yakınlarının katılımıyla cenaze töreni düzenlendi.

Kılınan cenaze namazının ardından Kıray'ın cenazesi Poyracık Mezarlığı'na defnedildi.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğünden 2 yıl önce emekli olan polis memuru Ramazan Kıray'ın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

- Olay

Pazartesi günü vefat eden kayınpederi Sadık Akgün'ün cenaze töreni için ailesiyle beraber Kınık'ın Poyracık Mahallesi'ne gelen Ramazan Kıray, göz ameliyatı olmak için Antalya'ya gitmişti.

Ameliyat sonrası taburcu edilen ve İzmir'in Kınık ilçesine gelmek üzere Antalya-İzmir seferini yapan özel bir firmaya ait otobüse binen Kıray, Çanakkale-İzmir karayolu Eğrigöl Mevkii'nde bir akaryakıt istasyonu önünde inmişti.

Yolun karşısına geçmek isteyen Kıray'a, İzmir'den Çanakkale yönüne giden İ.K. (49) yönetimindeki 10 ABF 845 plakalı otomobil çarpmıştı.

Kaza sonrası olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Kıray'ın kaza yerinde öldüğü belirlenmişti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile