Emekliliği Gelenlere 14 Günde Maaş Bağlanıyor

Emekliliği Gelenlere 14 Günde Maaş Bağlanıyor

SGK Bursa İl Müdürü Mükremin İspirli, artık emekliliği gelen vatandaşlara 14 günde maaş bağlandığını söyledi.

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleri SGK Bursa İl Müdürü Mükremin İspirli'yi ziyaret etti. Yeni yerlerine taşınmalarıyla birlikte hem çalışanların rahatladığını, hem de işlemlerin hızlandığını belirten İspirli, vatandaşların emeklilik işlemlerinin bir aydan kısa zamanda halledildiğini söyledi.

İspirli, "Memura iyi şartlarda çalışma imkanı sağlarsanız verim artar. Güzel mekanlarda çalışan memurlar daha verimli olur" dedi.

SGK çatısı altında toplanan Bağ-Kur'luların maaşlarının 27 günde, SGK'lıların ise 14 günde bağlandığını anlatan İspirli, "SGK'nın şuanki durumu ortada. Bu hale gelineceğini Türkiye'de hiç kimse tahmin edemezdi. SGK'daki bu değişimin altında kaliteli ve güler yüzlü hizmet anlayışı yatmaktadır" diye konuştu.

AK Parti hükümetinin sosyal devlet anlayışıyla yaptığı hizmetlerin vatandaşın yüzünü güldürdüğünü belirten Hüdayi Yazıcı ise, "Hükümetin eğitim, sağlık ve diğer sosyal alanlarda getirdiği yenilikler bugün ülke için devrim niteliğindedir. Düne kadar SSK koridorlarında çekilen çile hafızalardan silinmedi. Bunu SGK koridorlarında yürüdüğümüzde koridorlardaki boşluklardan anlayabiliyoruz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile