Emekliye Ayrilan Ilçe Emniyet Müdürü Baran'a Yemekli Veda

Emekliye Ayrilan Ilçe Emniyet Müdürü Baran'a Yemekli Veda

Giresun’un Görele Ilçe Emniyet Müdürü Zekeriya Baran’in emekli olmasindan dolayi kendisine veda yemegi verildi.

Veda yemegine Kaymakam Cem Afsin Akbay, Cumhuriyet Savcisi Rahmi Tanoglu, Belediye Baskani Tolga Erener, emekliye ayrilan Emniyet Müdürü Zekeriya Baran, Ilçe Jandarma Komutani Jandarma Astsubay Kidemli Basçavus Hasan Türkoglu, Türkiye Harp Malulü Gaziler- Sehit, Dul ve Yetimleri Dernegi Baskani Gazi Mehmet Cindik, Ilçe Daire Amirleri ve mahalle muhtarlari katildi.

Emekli olan Ilçe Emniyet Müdürü Zekeriya Baran için Görele Kaymakamligi tarafindan Görele Belediyesi Sosyal Tesislerinde veda yemegi düzenlendi.

Görele Belediye Baskani Tolga Erener, yemekte yaptigi konusmada, “Ilçemizin güvenligi için basarili çalismalara imza atan Emniyet Müdürümüze tesekkür ediyor, bundan sonraki yasantisinda saglik ve esenlikler diliyorum” dedi.

Kaymakam Cem Afsin Akbay ise “Zekeriya Bey ile 2 yil kadar çalisma imkanimiz olmasina ragmen kendisiyle çalismaktan oldukça memnun ve mutluyuz. Bu bir veda degil vefa gecesidir. Devletimiz varsa her seyimiz var; namusumuz, huzurumuz, isimiz var. Bizler Devletimizin birer görevlisi olarak atandigimiz, görev yaptigimiz ili, ilçeyi kendi memleketimizden daha çok taniyarak sahipleniyor, görevimizi layikiyla yerine getirmeye gayret ediyoruz. Emekliye ayrilan Emniyet Müdürümüz Zekeriya Baran, bey ile de çalisma hayatimizi güzel bir sekilde, basarili çalismalarimiz sonucunda geride biraktik. Ilçemizde görev yaptigi süre içerisinde basarili ve özverili çalismalari için kendisine tesekkür ediyor, emeklilik yasaminin ailesi ve kendileri hakkinda güzelliklere vesile olmasini temenni ediyorum” diye konustu.

Ilçe Emniyet Müdürü Zekeriya Baran ise düzenlenen yemek nedeniyle tesekkür ederek Görele’de görev yaptigi süre içerisinde birlikte görev yapmaktan duydugu memnuniyeti dile getirerek kendisine desteklerini esirgemeyen basta Kaymakam Cem Afsin Akbay, olmak üzere Ilçe Daire Amirlerine ve tüm mesai arkadaslarina tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile