Emet Belediye Baskani Koca Açiklamasi 'Halkin Mali Sahipsiz Degildir'

Emet Belediye Baskani Koca Açiklamasi 'Halkin Mali Sahipsiz Degildir'

Emet Belediye Baskani Mustafa Koca, belediye denetleme komisyonu ve birim müdürleri ile Emet Belediyesi Selale Sosyal Tesislerinde incelemelerde bulundu.

Baskan Koca, ilçede sehre hakim tepede projelendirilerek hayat geçirilen ve 2014 yilinda hizmete alinan Selale sosyal tesisler ve dügün salonunda denetim gerçeklestirdi. Belediyece müstecire ihale edilen tesislerde yapilan denetimlerde, basta selale olmak üzere seyir terasi, dügün salonu, çevre tarumari, çocuk oyun gruplarindaki eksiklikler tutanak altina alindi.

Denetleme komisyonu ile alanda tek tek inceleme yapan Koca, "Ilçemizin güzide alanlarindan selale sosyal tesisleri, dügün salonu ve seyir terasimizin hali içler acisi. Gerekli komisyonumuzu kurarak denetimlerimizi gerçeklestirdik. Müstecir sözlesme geregi birçok seyden sorumlu. Geregi derhal yerine getirilecektir. Belediyemize ait ihaleye verilen bütün is yerlerinde denetimler ayni hassasiyetle devam edecektir. Zira belediye mali halkimizin malidir ve halkimizin mali asla sahipsiz degildir’ dedi.

18 ayda tamamlanan ve 1 milyon 900 bin TL’ye mal olan Emet Belediyesi Selale Sosyal Tesislerinde dügün salonu, restoran, sembolik sehitlik alani, çay bahçeleri, çocuk oyun parklari, seyir terasi, mangal yerleri, yürüyüs parkurlari ve büyük bir yapay selale bulunuyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile