Emet'te Magandalar İş Başında

Emet'te Magandalar İş Başında

Kütahya’nın Emet ilçesinde, Tahtalı Mesire Alanı’ndaki kamelyalar, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yıkıldı, oturma grupları ise ateşe verildi. Bu arada, Emet’e 20 kilometre uzaklıkta bulunan Cevizdere Şehitler Anıtı’nın yön levhası da kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşunlandı.

Yenice köyü muhtarı Akın Gürkan, olayla ilgili yaptığı açıklamada, “Bunu yapan kişiler insan olamaz, onlar adına utanıyorum” diyerek tepkisini dile getirdi.

Yetkililerden mesire alanına bir an önce bekçi konulmasını talep eden Akın Gürkan, "Geçtiğimiz yıl halkımızın daha iyi şartlarda piknik yapabilmesi için mesire alanımıza 7 adet kameriye ve 7 oturma grubu yerleştirdik. Ancak içlerinde vatan sevgisi, millet şuuru olamayan kişi veya kişiler bu oturma gruplarının bazıları kullanamaz hale getirmişler. Bugün mesire alanında bu tabloyu görünce bunu bir insan nasıl yapar diye kendimden bile utandım. Kaymakamımıza olay hakkında bilgi verdim. İnşallah en kısa sürede bunu yapan kişiler bulunur ve en ağır cezayı alırlar. Daha önce de birkaç defa oturma grupları kırılmıştı. Yetkililerden, gerek vatandaşların, gerek doğa dostlarının burada piknik yapabilmesi için buraya güvenlik görevlisinin verilmesini istiyorum" diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile