Eminder’den Kamu-Sen’e Nezaket Ziyareti

Eminder’den Kamu-Sen’e Nezaket Ziyareti

Erzincan Memur Derneği (EMİNDER) Yönetim Kurulu üyeleri Türkiye Kamu-Sen Erzincan Şubesine nezaket ziyaretinde bulunuldu.

Ziyarette Türk Eğitim Sen Şube Başkanı ve Kamu Sen İl Temsilcisi Rahmi Özden ile Şube Başkanları hazır bulundu. İl Temsilcisi Rahmi Özden sendika ile ilgili bilgi vererek yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Eminder Başkanı Selami Bal gelişen dünyaya ayak uydurabilmek için sivil toplum kuruluşu olarak dernekler ve sendikalara çok iş düştüğünü, bu bağlamda kendilerinin de dernek üyesi olup olmamasına bakılmaksızın gerçekleştirdikleri tüm seminer ve kurslara bütün memurları davet ettiklerini belirtti.

Başkan Bal geçtiğimiz dönemde SODES destekli bilgisayarlı çizim programları kursu düzenlediklerini ve 40 işsiz gence kurs vererek iş hayatına atılmaları noktasında yardımcı olduklarını ifade etti. Projenin devamlılığı kapsamında derneğin imkanları ile ücretsiz olarak devlet memuru olan teknik personele de kurs vermeyi planladıklarını, Kamu-Sen üyesi olan teknik personeli de kurstan faydalanmaya davet etti. Bütün katılımcıların sohbete iştirak ettiği sıcak bir atmosferde geçen görüşmede Kamu-Sen Erzincan İl Temsilcisi Rahmi Özden bu tür diyalogların artmasının ülkemizin menfaatine olduğundan hareketle, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kısa zamanda iadeyi ziyarette bulunacaklarını söyledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile