Emine Erdogan'dan Hayvanlari Koruma Kanunu Teklifine Iliskin Paylasim Açiklamasi

'TBMM Baskanligimiza sunulan Hayvanlari Koruma Kanunu teklifinin, hepimize derin bir nefes aldiracak yeni bir dönemin baslangici olmasini diliyorum' 'Tarih sayfalari, hayvanlar ve doga için kurulmus nice vakifla dolu bir sefkat geleneginin sahipleri olarak hayvanlara her daim merhamet elimizi uzatalim'.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in esi Emine Erdogan, TBMM Baskanligina sunulan Hayvanlari Koruma Kanunu teklifinin, herkese derin bir nefes aldiracak yeni bir dönemin baslangici olmasini diledi.

Emine Erdogan, Twitter hesabindan Hayvanlari Koruma Kanun teklifine iliskin yaptigi paylasimda, "TBMM Baskanligimiza sunulan Hayvanlari Koruma Kanunu teklifinin, hepimize derin bir nefes aldiracak yeni bir dönemin baslangici olmasini diliyorum. Hayvanlar, candir, emanetimizdir. Yasam haklarini eksiksiz teslim etmek, barinma, beslenme ve tedavi gibi ihtiyaçlarini saglamak, güzel davranmak medeniyet karnesidir." ifadelerini kullandi.

Bugüne kadar, hayvanlari koruma konusunda büyük fedakarliklara imza atan tüm hayvanseverlere sükranlarini sunan Emine Erdogan, sunlari kaydetti:

"Tarih sayfalari, hayvanlar ve doga için kurulmus nice vakifla dolu bir sefkat geleneginin sahipleri olarak hayvanlara her daim merhamet elimizi uzatalim. Ve bu gelenegi, kalpleri hayvan ve doga sevgisiyle dolu çocuklarimiza emanet edelim."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile