Emine Erdogan'dan Yanan Ormanlari Yeni Fidanlarla Yesertme Çagrisi Açiklamasi

'Yanginda yok olan bölgelerde agaçlandirma ve rehabilitasyon çalismalari devam ederken 'Yesil Vatan' için el birligiyle yurdun dört bir yaninda yepyeni fidanlar yesertelim'.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in esi Emine Erdogan, Tarim ve Orman Bakanliginin "Gelecege Nefes" kampanyasinin internet sitesi linkini paylasarak, "Yanginda yok olan bölgelerde agaçlandirma ve rehabilitasyon çalismalari devam ederken 'Yesil Vatan' için el birligiyle yurdun dört bir yaninda yepyeni fidanlar yesertelim." çagrisinda bulundu.

Erdogan, Twitter hesabindan "#DünyaOrtakEvimiz" etiketiyle yaptigi paylasimda, dogada yasanan her felaketin, sayisini asla kestiremeyecekleri kadar canin kaybina neden oldugunu belirtti.

Emine Erdogan, "Yurdumuzun dört bir yaninda çikan orman yanginlari ve yasanan kayiplar için duydugumuz aci tarifsiz... Yanginda hayatini kaybeden vatandaslarimiza rahmet, yaralilara sifa diliyorum." ifadelerini kullandi.

Paylasiminda, Tarim ve Orman Bakanliginin "Gelecege Nefes" kampanyasinin "gelecegenefes.com" adresine yer veren Erdogan, "Simdi gelin, bu yarayi sarmak için hep birlikte gayret edelim. Yanginda yok olan bölgelerde agaçlandirma ve rehabilitasyon çalismalari devam ederken 'Yesil Vatan' için el birligiyle yurdun dört bir yaninda yepyeni fidanlar yesertelim." çagrisinda bulundu.

Yangin söndürme çalismalarini büyük bir mücadele ile yürüten kurumlara ve gönüllülere tesekkür eden Erdogan, paylasiminda, "Allah'tan vatanimizi her türlü afetten korumasini niyaz ediyorum." temennisine yer verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile