Emine Ün bu duruma ne diyecek?

Emine Ün bu duruma ne diyecek?

Emre Kınay, bir davete kızı Duru ve iki aydır birlikte olduğu oyuncu şahika Koldemir ile birlikte katıldı.

 
Sihirli Anahtar Cast Ajansı ' nın partisi , birç ; ok ü ; nlü ; yü ; bir araya getirdi . Partinin konukları arasında Emre Kınay da vardı . Kınay kutlamaya Emine Ü ; n ' le evliliğinden dü ; nyaya gelen kızı Duru ve kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi şahika Koldemir ile katıldı . ' Sensiz Yaşayamam ' ın setinde tanıştığı Kınay ' la iki aydır beraber olan Koldemir ' in , Duru ' ya da kendini sevdirdiği gö ; zden kaç ; madı .

Aramız ç ; ok iyi

Parti boyunca kü ; ç ; ü ; k Duru ' yu kucağından indirmeyen şahika Koldemir , beraberliğiyle ilgili sorulara ' Emre ' yle iki aylık bir ilişkimiz var . Ç ; ok mutluyuz . Duru ' yla da aram ç ; ok iyi ' diye yanıt verdi . Onun Duru ile samimiyeti , ilişkinin kısa sü ; rede ciddiyet kazandığı , hatta yakında bir nikah haberi duyulabileceği şeklinde yorumlandı .

Ne kadar gü ; zel bir fotoğraf

Emine Ü ; n , kızı Duru ile Şahika Koldemir ' in yakınlığı hakkında şu yorumu yaptı : ' Ne gü ; zel fotoğraf , ne gü ; zel manzara . Ç ; ok mutlu oldum , ç ; ü ; nkü ; benim iç ; in ö ; ncelikle kızımın psikolojisi ö ; nemli . Demek Duru mutlu , keyifli , ne gü ; zel . . . Benim kalkıp bu gö ; rü ; ntü ; ye ters bir şey sö ; ylemem imkansız ' dedi . ( Mynet )
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile