EMITT 2022'De Binlerce Kisi Iznik Çinisi Boyadi

EMITT 2022'De Binlerce Kisi Iznik Çinisi Boyadi

Iznik Belediyesi bu yil 25.’si gerçeklestirilen Dogu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuari EMITT’e tüm degerleriyle çikarma yapti.Stantta kurulan Iznik Çinisi Workshop alaninda binlerce katilimci Iznik Çinisi boyadi.

Dünyanin turizm fuarindan biri olan EMITT, 9-12 Subat 2022 tarihleri arasinda 25. kez kapilarini açti.Iznik Belediyesi Standi ilk günden itibaren yogun ilgi görürken Baskan Kagan Mehmet Usta tüm fuar boyunca stantta yerli ve yabanci turizmcileri agirlarken her biriyle de bizzat ilgilendi. Stantta bulunan Iznik Çinisi Workshop alaninda binlerce kisi ellerine firçayi alarak Iznik Çinisi boyama firsati buldular. Iznik Çinisi yapan herkese çini kolye hediye edildi.

Iznik standina protokol yagmuru

Marmara Bölgesi’nin en büyük gölüne sahip, essiz dogasi, binlerce yillik tarihi ile dünyada baska bir örnegi olmayan Iznik EMITT 2022 de bu degerleriyle fark yaratiyor.Ilk günden itibaren dikkat çeken Iznik Belediyesi standi fuar boyunca protokolünde ilgisini çekti. Kültür ve Turizm Bakani Mehmet Nuri Ersoy Iznik Standini ziyaret ilk isim oldu. Baskan Kagan Mehmet Usta, Bakan Ersoy’a hediye takdim ederken, Bakan Ersoy da Iznik Belediyesi standi hakkinda tebriklerini iletti. TÜRSAB Baskani Firuz Baglikaya, Bursa Eski Valisi mevcut Diyarbakir Valisi Münir Karaloglu, Giresun Valisi Enver Ünlü, Bursa Il Kültür ve Turizm Müdürü Kamil Özer, Türkiye’nin dört bir yanindan fuara katilan belediyelerin baskan ve yöneticileri, bürokratlar, stk temsilcileri Iznik Standini ziyaret ettiler.

Iznik Belediye Baskani Kagan Mehmet Usta konuyla ilgili yaptigi açiklamada "EMITT 2022 de görüldügü gibi Iznik Standimiz bir saniye bos kalmadi.Her platformdan katilimcilarin dikkatini çektik. Bu yogun ilgi bizleri çok mutlu etti. Iznik’i dünyanin en büyük turizm fuarlarinda tanitmaya, en iyi sekilde temsil etmeye devam edecegiz" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile