Emlak Ve Çevre Temizlik Vergisi 1. Taksit Ödemeleri Basladi

Emlak Ve Çevre Temizlik Vergisi 1. Taksit Ödemeleri Basladi

Merkezefendi Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergileri’nin birinci taksiti için ödemeler bugün basladi. Son ödeme tarihinin ise 31 Mayis 2024 günü oldugunu belirtildi.



Emlak ve Çevre Temizlik Vergileri’nin birinci taksiti için ödemeler bugün basladi.

Ödemeler 31 Mayis Cuma gününe kadar devam edecek. Merkezefendi Belediyesi’nden yapilan açiklamada vergi mükelleflerinin söz konusu ödemelerini Merkezefendi Belediyesi ana hizmet binasi, Merkezefendi Kültür Merkezi, Tapu Kadastro Denizli 18. Bölge Müdürlügü’nde bulunan veznelerden, Adalet Mahallesi Kazim Karabekir Caddesi No:23’te bulunan tahsilat veznesinden ve Merkezefendi Belediyesi web sitesi üzerinden kolaylikla yapilabilecegi ifade edildi.

Ana hizmet binasi, Merkezefendi Kültür Merkezi, Tapu Kadastro Denizli 18. Bölge Müdürlügü ve Adalet Mahallesi Kazim Karabekir Caddesi No:23’te bulunan vezneler hafta içi 08.00 ile 17.00 saatleri arasinda hizmet verecegi ifade edildi.

Merkezefendi Belediyesi, emlak ve çevre temizlik vergisinin birinci taksitinin ödenmesi hususunda son gün uyarisinda bulundu. Merkezefendi Belediyesi’nden yapilan açiklamada, “Vatandaslarimiz, 31 Mayis Cuma günü mesai bitimine kadar emlak ve çevre temizlik vergilerinin birinci taksitlerini, TC kimlik numarasi veya mükellef sicil numarasi ile veznelerimize, nakit veya kredi kartiyla ödeyebileceklerdir. Vatandaslar, birinci taksitlerini

https://ebelediye.merkezefendi.bel.tr/webportal/index.php?wwsayfa=25 internet adresinden kredi karti veya banka karti ile belediyeye ugramadan da ödeyebilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile