Emlak ve ÇTV’de Son Gün 31 Mayıs

Emlak ve ÇTV’de Son Gün 31 Mayıs

Mersin merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için vergilerini zamanında ödemeleri uyarısında bulunarak, belediye tahsilat veznelerinin bu hafta sonunda da açık olacağını bildirdi.

Toroslar Belediye Başkanı Tuna, yaptığı yazılı açıklamada, Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi (ÇTV) 1. taksit ödeme süresinin 31 Mayıs 2012 Perşembe günü mesai bitiminde sona ereceğini anımsattı. Mükelleflerden gecikme zammına maruz kalmamaları ve cezalı duruma düşmemeleri için vergilerini zamanında ödemelerini isteyen Tuna, geçmiş döneme ait borçların da ödenmesinin ihmal edilmemesi gerektiğini kaydetti.

Ayrıca Emlak Vergisi ve ÇTV'nin 2. taksitlerinin 2012 yılı Kasım ayı içerisinde tahsil edileceğini belirten Tuna, ilçe sınırları içerisinde kayıtlı bulunan vatandaşların belediye vergi bilgilerini ve emlak rayiç bedellerini Toroslar Belediyesi’nin web adresinden de öğrenebileceklerini ve isteyenlerin ödemelerini kredi kartı ile yapabileceklerini dile getirdi.

Vergilerin daha rahat yatırılabilmesi amacıyla Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğü veznelerinin, 26 Mayıs Cumartesi ve 27 Mayıs Pazar günü de açık tutulacağı bilgisini veren Başkan Tuna, vatandaşları izdiham nedeniyle son güne kalmamaları konusunda uyardı. Tuna, mükelleflerin, belediye hizmet binasındaki veznelerin yanı sıra Yalınayak ve Güneykent Mahallelerinde bulunan Teknik Hizmetler Müdürlüğü’nde açılan tahsilat şubelerinde de mesai saatlerinde vergi borçlarını yatırabileceklerini bildirdi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile