Emlakçilarda Yildirim Yilmaz 4. Kez Seçildi

Emlakçilarda Yildirim Yilmaz 4. Kez Seçildi

Manisa’nin Salihli ilçesinde kisa adi SEMDER olan Emlak Komisyonculari ve Müsavirleri Meslek Dernegi’nde 2 adayin yaristigi kongrede Yildirim Yilmaz, üst üste 4.kez baskan seçildi.

2005 yilinda kurulan ve 121 üyesi bulunan SEMDER, 10. Olagan Genel Kurulunu Hazerfan Parkinda gerçeklestirdi. Divan baskanligini geçmis dönem baskanlarindan Mehmet Altintas’in yaptigi kongrede baskanlik için mevcut baskan Yildirim Yilmaz ile diger aday Fikret Budak yaristi. Kongre de kullanilan oylarin 77’sini alan Yildirim Yilmaz, 4’üncü kez SEMDER’in baskani seçildi. Diger aday Fikret Budak 28 oy alirken, 1 oy geçersiz sayildi.

“Yolumuza devam edecegiz”

Üyelere yaptigi hizmetin karsiligini 4. kez baskan seçilerek gösterdigini anlatan Dernek Baskani Yilmaz “Kazanan tüm meslektaslarimiz oldu. Oy veren vermeyen tüm meslektaslarima çok tesekkür ediyorum. Burada gerçekten çok önemli bir birliktelik örnegi sergilendi. Bizim en temel ilkemiz dürüstlügümüzdür. Bu ilke ile çiktigim bu yolda, meslektaslarimin desteklerini de alarak daima gelecege yönelik çalisma gayretimi ayrim yapmaksizin sürdürecegimden hiç süpheniz olmasin. Ben degil, biz diyerek el ele, gönül gönüle hep birlikte, birlik ve beraberligimizi bozmadan, yolumuza devam edecegiz. Yalniz ve yanlis tas asla duvar olmaz. Sahip oldugumuz arzularimiz ve hizmet askimiz dün ne ise bugün de, yarin da eksilmeden hatta üstüne koyarak devam edecegim" dedi.

Yildirim Yilmaz baskanligindaki SEMDER yönetimi: Orçun Üçer, Erdal Kurt, Hakan Akyol, Tülin Seyhun, Kamil Ates ve Ugur Yapak’tan olusurken, denetim kurulu ise Cihangir Yilmaz, Ibrahim Aslan ve Senol Uygun’dan olustu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile