Aktör şöyle devam ediyor: “Eğer çok genç olsaydım seninle evlenirdim ve tombul ve biraz da çilli çocuklarımız olurdu. Tüm gün boyunca gülerdik, kampa gider Yahtzee oynar ve ateşin başında hayaletli masal anlatırdık. Ve yaşamın boyunca sana uygun bir yaşta olduğum için Tanrı’ya şükrederdin. Fakat sana uygun yaşta değilim. 49 yaşındayım. Yüzümde çizgiler var. bazen sakalımda aklar görüyorum, bu da beni olduğundan daha yaşlı gösteriyor.”
Cinselliğe değinmemesine rağmen Carrey konuyu detaylı anlatmayacak kadar heyecanlı bulmuş görünüyor. Aktör, aşk mektubu videosunu Stone’a mutluluklar dileyerek sonlandırıyor.
.jpg)
“Sadece nasıl hissettiğimi bilmeni istedim. Bence sen çok özelsin. Umarım başarı peşini hiç bırakmaz, fakat senin adına daha çok dilediğim şey sevgi ve huzur. Hepsi bu.”



















