Emniyet Genel Müdürlügü Kadrosuna 634 Polis

Emniyet Genel Müdürlügü Kadrosuna 634 Polis

Balikesir Polis Meslek Egitim Merkezi 29 uncu dönem ögrencileri, düzenlenen törenle polislige adim atti. Yapilan yemin töreni sonrasi Emniyet Genel Müdürlügün de 634 polis göreve basladi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan mezuniyet töreninde okulu birincilikle bitiren Yilmaz Kara yas kütügüne plaket çakti.

Vali Ismail Ustaoglu, Balikesir Polis Meslek Egitim Merkezi egitim videolarinin sinevizyon gösterimi yapilan törende dereceye giren ögrencileri tebrik etti, meslek hayatlarinda basarilar diledi.

Evlatlarinin polis oldugunu gören ailelerin duygu dolu anlar yasadigi törende konusan Vali Ustaoglu, "Türk Polis Teskilatina personel yetistiren güzide egitim kurumumuzun mezuniyet töreninde sizlerle birlikte olmanin gurur ve mutlulugunu yasiyorum. 37 yil önce açilan Balikesir Polis Meslek Egitim Merkezi, ilimizin seçkin bir egitim kurumu olarak milletimizin gözünde her zaman özel bir yere sahip olmustur. Polis Meslek Egitim Merkezimizde egitimlerini basariyla tamamlayan 634 Polis Memurumuz bu tören ile Emniyet Teskilati saflarina katilacaklar. Bugün görev yerlerine ugurlayacagimiz genç polislerimiz mazisi san ve serefle dolu ülkemize ve teskilatimiza büyük güç katacaktir" dedi.

Konusmasinin devaminda polislige adim atan ögrencilere seslenen Ustaoglu, "Bugün sizler serefli bir meslege ilk adimlarinizi atiyorsunuz. Emniyet Teskilatimizin köklü kurumsal kültürü dogrultusunda gerekli egitimlerinizi aldiniz. Polis olmaya hak kazandiniz. Devletimizin varligi, milletimizin birligi, huzuru ve güvenligi için her zaman mesleginizle gurur duyacaksiniz. Bu memleket sizler sayesinde ayakta duracak, sizler sayesinde gelecege tasinacaktir. Aldiginiz egitimler dogrultusunda ve bugün burada yapacaginiz yemine sadik kalarak görevinizi en iyi sekilde yapacaginiza yürekten inaniyorum, yolunuz açik olsun" diye konustu.

Evlatlarinin heyecanina ortak olan ailelerine de hitap eden Vali Ustaoglu, "Onlari okuttunuz, yetistirdiniz simdi devlet yapimiz içerisinde çok üst düzey basarili görevler yapan Emniyet Teskilati’na teslim ediyorsunuz. Gözünüz arkada kalmasin. Emniyetimizin kiymetli personelleri olarak sizleri de en iyi sekilde temsil edecekler ve millete hizmet yolunda arkadaslariyla birlikte çok basarili hizmetler ortaya koyacaklar." ifadelerini kullandi.

Mezun olan polislere basarilarla dolu meslek hayati dileyen Vali Ustaoglu, "Ülkemizin bölünmez bütünlügü, milletimizin birlik ve beraberligi için her an, her yerde ve her sartta hazir olan kahramanlarimiz kararlilik ve azimle her görevin üstesinden hakkiyla gelecektir. Her bir mezun polisimizi kutluyor, onlara üstün basarilar temenni ediyorum. Kiymetli ailelerine ve Polis Teskilatimiza hayirli olmasini diliyor, Egitim Merkezi kadrosundaki degerli personelimizi tebrik ediyorum" sekilde konustu.

Dereceye giren üç ögrenciye basari belgelerinin verildigi törende, mezun olan 634 ögrenci yemin etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile