Emniyet Genel Müdürü'nden Bursa'da Sürücülere Hiz Uyarisi

Emniyet Genel Müdürü'nden Bursa'da Sürücülere Hiz Uyarisi

Bursa’da 4-10 Mayis Trafik Haftasi çerçevesinde Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyildiz ile il protokolünün katilimiyla vatandaslar, ’Hayatla Yarisilmaz’ sloganiyla bilgilendirildi.

Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyildiz bir dizi program için Bursa’ya geldi. Valiligi ziyaret eden Ayyildiz, cuma namazini kilmak için Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Fatih Sultan Mehmet Camii’ne geldi. Cuma namazinin ardindan Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyildiz, Bursa Valisi Mahmut Demirtas, Bursa Il Emniyet Müdürü Sabit Akin Zaimoglu, Trafik Daire Baskani Muhittin Ayhan ile Il Emniyet Müdür yardimcilari, 4-10 Mayis Trafik Haftasi çerçevesinde kurulan uygulama noktasina giderek, burada vatandaslari ’Hayatla Yarisilmaz’ sloganiyla bilgilendirdi. Vatandaslara çikolata ve kolonya ikrami yapilirken çocuklara ise düdük ile çesitli hediyeler verildi.

Vali Demirtas yaptigi açiklamada, "Ben öncelikle trafik kurallarina uyan vatandaslarimiza tesekkür ediyorum. Kazasiz bir yil geçirilmesini diliyorum. Trafik kurallarina uydugumuz zaman yüzlerce insan yasayabilir. Uymadigimiz zaman insanlari kaybediyoruz ve hem bizler üzülüyoruz hem onlar üzülüyorlar. Biz Bursa’da kamu kurumlari arasinda en üst düzey koordinasyon sagliyoruz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile