Emniyet Müdürü Arici, Koltugunu Bade'ye Devretti

Emniyet Müdürü Arici, Koltugunu Bade'ye Devretti

Çanakkale Il Emniyet Müdürü Selim Arici, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla koltugunu 5. sinif ögrencisi Bade Nehir Lek’e devretti.

Çanakkale’de Biga Ortaokulu 5. sinif ögrencisi 11 yasindaki Bade Nehir Lek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla düzenlenen temsili törenle Il Emniyet Müdürü Selim Arici’nin makamina geçti.

Çanakkale Il Emniyet Müdürü Selim Arici, koltugunu devretmeden önce, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla adet oldugu üzere biz de makamimizi Bade kizimiza devredecegiz. Bade kizimiz 5. sinifa giden bir evladimiz. Tüm yetkilerle beraber devredecegim. Biraz heyecanli. Ama hazirlikli da gelmis. Kiyafeti de çok güzel olmus" dedi.

Daha sonra Bade Nehir, Il Emniyet Müdürü Selim Arici’nin makam koltuguna oturdu. Gururlu ve heyecanli oldugunu söyleyen Bade Nehir, "Biz bugünün küçükleri, yarinin büyükleriyiz. Ülkemizin gelecegi bize emanet. Hiç süpheniz olmasin. Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundayiz" diye konustu.



Anons yaparak, görevlerinde kolayliklar diledi

Ardindan telsizle birimlere anons yapan Bade Nehir, "Tüm ekiplerimize görevlerinde kolayliklar dilerim, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramimiz kutlu olsun" dedi.

Sube müdürlerine bazi talimatlarda bulunan Bade Nehir Lek, daha sonra basin mensuplarina yaptigi açiklamada, "Gelirken çok heyecanliydim ancak geldigimde çok rahatladim. Sayin Il Emniyet Müdürümün bu kadar iyi bir adam oldugunu görünce rahatladim. Ilk baslarda çünkü kendisini tanimiyordum. Ancak taniyinca iyice bir rahatladim. Herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni kutlarim" seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile