Emniyetten Düğünlerde Silah Kullanılmaması Uyarısı

Emniyetten Düğünlerde Silah Kullanılmaması Uyarısı

Kırklareli Emniyet MüdürlüğŸü, vatandaşŸların düğŸünlerde silah kullanmaması konusunda afişŸlerle uyarıda bulundu.

Toplum Destekli Polislik şžube MüdürlüğŸü ekipleri çeşŸitli uyarıların bulunduğŸu afişŸleri kentte yaya ve araç trafiğŸinin yoğŸun olduğŸu cadde ve sokaklarda işŸletmelerin camlarına astı.

Emniyet MüdürlüğŸü'nden yapılan yazılı açıklamada, düğŸün, nişŸan, sünnet, asker uğŸurlaması gibi sevinçlerin paylaşŸıldığŸı gün ve gecelerin bir başŸkası için üzüntü kaynağŸı olmaması gerektiğŸi bildirildi.

LJeşŸitli etkinlik ve faaliyetlerde silah ve patlayıcı madde kullanılmamasının son derece önemli olduğŸu belirtilen açıklamada, şŸu ifadelere yer verildi:

"Toplumumuzun ortak sevinç değŸerlerinden olan düğŸün, nişŸan, sünnet, asker uğŸurlaması gibi sevinçlerin paylaşŸıldığŸı gün ve gecelerin bir başŸkası için üzüntü kaynağŸı olmaması gerekiyor. Bu tür etkinlik ve faaliyetlerde silah ve patlayıcı madde kullanılmaması son derece önemdir. Yapılacak etkinliklerde genel güvenliğŸi ve trafik güvenliğŸini tehlikeye düşŸürecek, toplumda korku, kaygı ve tedirginlik yaratacak silah ve patlayıcı madde atmak ile konvoy yapılması konularında oluşŸabilecek olumsuz davranışŸların önüne geçmeliyiz."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile