Emniyetten Kurban Bayramı Öncesi Önemli Uyarı

Emniyet MüdürlüğŸü Toplum Destekli Polis (TDP) Büro AmirliğŸi, yaklaşŸan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşŸları ve satıcıları sahte para ve dolandırıcılara karşŸı dikkatli olması konusunda uyardı.

Hayvan pazarında satıcıları uyaran TDP ekipleri, sahte para ve her türlü hayvan hırsızlığŸının yanında olumsuz durumlarda 155 Polis İmdat telefonuna bilgi vermelerini istedi.
İlçe Emniyet Müdürü Ruhi Dinçer, AA muhabirine, halkın rahat ve huzur içinde bayram geçirmelerini istediklerini belirterek, çalışŸmaların yoğŸun bir şŸekilde devam ettiğŸini söyledi.

TDP ekiplerinin kurbanlık alıcı ve satıcılarını sahte para konusunda broşŸür dağŸıtarak uyarıda bulunduğŸuna dikkat çeken Ayhan, şŸöyle konuşŸtu:
"Her Kurban Bayramında sahte para konusu gündeme gelmektedir. Bu günlerde kalpazanlar sürekli insan kalabalığŸının ve alışŸverişŸin yoğŸun olduğŸu yerleri tercih etmektedirler. Bu yüzden bizler de vatandaşŸımıza Kurban Bayramı öncesi yapacakları alışŸverişŸlerde dikkatli olması yönünde uyarılarda bulunuyoruz. VatandaşŸlarımızı ve kurban satıcılarını kötü niyetli kişŸilere karşŸı uyarıyoruz. Bunun dışŸında ekiplerimiz yol kontrolleri yapıyor. VatandaşŸlarımızın şŸüphelendikleri kişŸi ve kişŸileri 155 hattına bildirmelerini istiyoruz."


 
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile