Emniyetten Zehir Tacirlerine Darbe

Emniyetten Zehir Tacirlerine Darbe

Karabük’te son günlerde artan operasyonlar sonucu Narko timleri uyusturucu tacirlerine darbe üstüne darbe vuruyor. Kent genelinde yapilan 3 ayri operasyonda 3 kisi gözaltina alinirken, esrar ve uyusturucu maddeler ele geçirildi.

Karabük Cumhuriyet Bassavciligi Koordinesinde, Karabük Il Emniyet Müdürlügü, Istihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekiplerince kent merkezinde 3 ayri operasyon gerçeklesti.

NARKO Tim ekiplerince yapilan operasyonlarda durumundan süphelenilen Y.G isimli sahsin yapilan üst aramasinda 165 adet Sentetik Ecza (Galara) maddesi, yine durumundan süphelenilen F.S. isimli sahsin yapilan üst aramasinda, darali agirligi 23,01 gram esrar maddesi, S.Z isimli sahsin üst aramasinda, ise darali agirligi 35,48 gram esrar maddesi, ele geçirildi.

Ekipler tarafindan gözaltina alinan 3 kisi hakkinda Uyusturucu veya Uyarici Madde Bulundurmak ve Kullanmak (TCK-191) suçundan adli islem yapildi.

Karabük Emniyet Müdürlügü’nce yapilan açiklamada, “Karabük halkini, gelecegimizin teminati sevgili gençlerimizi uyusturucu madde ve türevlerinin zararlarindan korumak, her türlü suçu olmadan önlemek için siz kiymetli hemserilerimizin de destekleri ile Karabük Il Emniyet Müdürlügü olarak çalismalarimiz hiz kesmeden büyük bir dikkat, duyarlilik ve özveri ile devam edecektir.” ifadelerine yer verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile