EMŞAD üyelerinden emniyet müdürüne vefa

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EMŞAD) Samsun Şubesi, Samsun Emniyeti Sosyal Hizmet Şube Müdürlüğ

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EMŞAD) Samsun Şubesi, Samsun Emniyeti Sosyal Hizmet Şube Müdürlüğü kadrosundan Ankara'ya atanan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Mesut Özdemir'e veda programı düzenledi. Programda müdür ve dernek üyeleri gözyaşlarını hâkim olamadı.

EMŞAD binasında düzenlenen veda programında, Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Sosyal Hizmet Şube Müdürlüğü görevinden Ankara'ya atanan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Mesut Özdemir ve eşi İpek Özdemir duygulu anlar yaşadı.

EMŞAD Başkanı Bilal Erim, Müdür Özdemir'in 6 yıldır dernekleriyle yakından ilgilendiklerini belirterek, "Bütün gayretiyle bize 6 yıldır destekte bulundular. Buradan daha iyi bir yer olan başkentimiz Ankara'ya gidiyorlar. Orada da üstün başarılarda bulunacaklarına inanıyoruz. " dedi.

Dernek Başkanı Erim, katkılarından dolayı Müdür Özdemir'e plaket takdim etti. EMŞAD üyelerinin de bulunduğu salonda duygularını ifade eden Müdür Özdemir, "Sizler bizim annelerimiz, babalarımız ve kardeşlerimsiniz. Eğer bilmeyerek sizi üzdüysem hakkınızı helal edin." dedikten sonra gözyaşlarını tutamayarak konuşmasını yarıda kesti. Dernek üyelerinin de ağladığı salonda duygulu anlar yaşandı.

6 yıldır Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Sosyal Hizmet Şube Müdürlüğü görevini yürüten 3. Sınıf Emniyet Müdürü Mesut Özdemir, Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne atanmıştı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile