Emşav’dan Şehitler İçin 99. Mevlit

Emşav’dan Şehitler İçin 99. Mevlit

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilciliği tarafından şehitler için 99. mevlit okutuldu.

Şube binasında yapılan mevlide İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik ve eşi, İl Emniyet Müdür Yardımcıları Cemal Issı, Erol İpek ve Hacı Osman Dağıstan, Sosyal Hizmetler Müdür Yardımcısı Emniyet Amiri Semra Koldere, Türkiye Polis Emeklileri Derneği (PERDER) Samsun Şube Başkanı Metin Çağlarırmak, polis memurları, şehit aileleri ve yakınları katıldı.

100. mevlitlerini İstanbul’da Eyüp Sultan Camisi’nde okutacaklarını belirten EMŞAV Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim, 100. mevlitlerine çok önem verdiklerini belirtti.

Samsun’da kutlanacak olan 10 Nisan Polis Haftası programı hakkında bilgi veren İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, “Her yerde insanlar bizimle beraber olabilmek için gayret içersindeler. Şehitlik ziyaretlerine ve 10 Nisan’da düzenlenecek olan yemeğe herkesi bekliyoruz” diye konuştu.

EMŞAV bu ayki mevlidi mart ayında şehit olan Polis Memurları Şehit Halis Karaoğlu, Mehmet Muştalı, Avni Şener, Nurettin Cinsoy ve kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Sinan Polat için okuttu. Mevlitte şehitlerin ruhuna Kur’an-ı Kerim okundu ve dua yapıldı. Mevlide katılan şehit yakınlarının duygulandıkları gözlendi. Okunan mevlidin ardından katılanlara ikram yapıldı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile