En Büyük Kongre Merkezinde Altay İle 2011'e Merhaba

İzmir'in en büyük kongre merkezi olan Kaya İzmir Thermal& Convention bünyesinde yer alan Kaya Kongre Merkezi, ilk kez yeni yıla sevilen sanatçı Altay'ın sahne aldığı yılbaşı balosuyla kapılarını açtı

İzmir'in en büyük kongre merkezi olan Kaya İzmir Thermal& Convention bünyesinde yer alan Kaya Kongre Merkezi, ilk kez yeni yıla sevilen sanatçı Altay'ın sahne aldığı yılbaşı balosuyla kapılarını açtı. İzmir cemiyet hayatının, iş dünyasının lider isimlerinin bir araya geldiği gecede Altay, sevenlerine unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşattı.
Yaklaşık 1000 kişinin bir arada yeni yıla merhaba dediği gece, merkezin fuaye alanında düzenlenen hoşgeldiniz kokteyli ile başladı. 2100 metrekarelik alanda düzenlenen yılbaşı balosunda Altay, en popüler şarkılarını seslendirdi. 2010'un son gecesi 2011'in ilk saatlerinde İzmir'in gururu olan Kaya Kongre Merkezi'nde sahne almaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten sanatçı,''Bir İzmirli olarak hem hemşehrilerimle birlikte olmaktan hem de Kaya İzmir Thermal& Convention bünyesinde yer alan İzmir'in en
ihtişamlı salonunda sahne almaktan büyük mutluluk duyuyorum. Beşbin beşyüz metrekarelik alana kurulu bu merkez İzmir'e büyük kazançlar sağlayacak. 2011 İzmir'e uğurlu geldi'' dedi.
İzmirlilerin yanı sıra İstanbul, Ankara, Antalya'dan geceye katılan konuklarında bulunduğu gecede siyah bandanası ile sahneye çıkan sanatçı, sempatik tavırlarıyla sevenlerinin bir kez daha gönlünde taht kurdu. Altay, hayranlarına unutulmaz bir yılbaşı akşamı yaşattı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile