Endonezya Kültürü Agri'da Tanitildi

Endonezya Kültürü Agri'da Tanitildi

Agri Genç Ofis, üniversiteli gençlerin kültürlerarasi farkliliklari kesfetmesi amaciyla “Endonezya Kültürel Bulusmasi” etkinligi düzenledi.

Gençlik ve Spor Bakanligina bagli Agri Genç Ofis’in “Üniversite Genç Ofisler Kültür Bulusmalari” kapsaminda gerçeklestirdigi “Endonezya Kültürel Bulusmasi” etkinligi, Selçuklu Konferans Salonu’nda yapildi. Etkinlige, Gençlik ve Spor Il Müdürü Fedai Din, Gençlik Hizmetleri Müdürü Ebru Duru, ögrenciler ve misafirler katildi.

Endonezya uyruklu ögrenciler, ülkelerinin müzik ve danslarini sergileyerek, Türk gençleriyle kültürel paylasimda bulundular.

Gençlik ve Spor Il Müdürü Fedai Din, yaptigi konusmada, farkli kültürdeki gençlerin birbirine daha çok isinmalarini ve birbirlerini daha iyi taniyabilmelerini amaçladiklarini söyledi.

Din, “Endonezya uyruklu gençlerin yöresel kiyafetleri, kültürel aksesuarlari, yemekleri, müzikleri ve danslari hepimizi çok etkiledi. Bu özel gün için emeklerinden dolayi Uluslararasi Ögrenci Toplulugu’na, Gençlik Merkezimizdeki ekip arkadaslarima ve gönüllü gençlerimize tesekkür ederiz" dedi.

Etkinlik, Endonezyali ögrencilerinin protokol üyeleriyle resim çektirmesi ile sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile